Προσεχώς αναμένεται να διεξαχθεί το 20ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου Φουκουόκα της Ιαπωνίας, και οι αποστολές των εθνικών ομάδων της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και των Καταδύσεων αναχώρησαν ήδη από την Κυριακή 9 Ιουλίου για την Ιαπωνία προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, στο οποίο οι αθλητές κι αθλήτριες των εθνικών ομάδων σκοπεύουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης αποτελείται από τις: Μαρία Έλλη Λέλα Αλζιγκούζη Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία-Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Λυδία-Φωτεινή Παπαναστασίου και Ευαγγελία Πλατανιώτη. Τις αθλήτριες της εθνικής ομάδας συνοδεύουν η τεχνική σύμβουλος, Ελένη Κουγιά, και οι προπονήτριες Αναστασία Γκούτσεβα και Χριστίνα Θαλασσινίδου.

Με την Εθνική Ομάδα Καταδύσεων αναχώρησαν για την Ιαπωνία οι πρωταθλητές Θεόφιλος Αυθίνος, Νίκος Μόλβαλης, και Θάνος Τσιρίκος. Οι πρωταθλητές της Εθνικής Ομάδας Καταδύσεων συνοδεύονται από την έφορο καταδύσεων, Πέπη Χαραλάμπους, και τον προπονητή Πέτρο Φυρίγο.

Μαζί με τους αθλητές της εθνικής ομάδας αναχώρησαν και ο γιατρός Δημήτρης Λαμπρινός, η φυσικοθεραπεύτρια Ναυσικά Ατσιδάκου, καθώς και ο γυμναστής Αλέξανδρος Προβολισιάνος, προκειμένου να συμβάλλουν ενεργά στην υποστήριξη των αθλητών και αθλητριών και των δύο εθνικών ομάδων.

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, αναχώρησαν οι αποστολές της Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις