ΑΡΚΑΔΙΑ. Ο εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, έβαλε τα αθλητικά του και έτρεξε στον αγώνα δρόμου «Κρόνιον Πέρασμα» στον Άγιο Πέτρο της Αρκαδίας. Εκεί συνάντησε, όλως τυχαίως, τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Άγγελο Μπασινά.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πέραν από ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός (μαζί με τον αδελφό του Γιώργο), είναι και λάτρης των σπορ γενικότερα, πέραν του μπάσκετμπολ. Η άθληση βρίσκεται στο ημερήσιο προσωπικό του πρόγραμμά και συχνά πυκνά λαμβάνει μέρος και σε αγώνες δρόμου μεγάλων αποστάσεων.

Τώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του arcadiaportal.gr βρέθηκε στον Άγιο Πέτρο της Αρκαδίας για να λάβει μέρος στο «Κρόνιον Πέρασμα», έναν αγώνα τρεξίματος στα ορεινά χωριά της περιοχής. Και μάλιστα, εκεί συνάντησε δύο πρωταθλητές Ευρώπης με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του 2004. Τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Άγγελο Μπασινά.

sthn-arkadia-o-panagiwths-aggelopoylos-mazi-me-ton-karagkoynh-kai-ton-mpasina-1.jpg
Φωτογραφία: arcadiaportal.gr

Οι δυο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ήταν καλεσμένοι της διοργανώτριας αρχής, αλλά δεν έτρεξαν. Σε αντίθεση με τον μεγαλομέτοχο των «ερυθρολεύκων», o οποίος προπονείται ασταμάτητα και δεν χάνει κάθε ευκαιρία να συναγωνιστεί δρομείς κυρίως σε αγώνες της επαρχίας. Όλοι μαζί όμως, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με φόντο το καταπράσινο τοπίο της ορεινής Αρκαδίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις