Πολλούς έχει απασχολήσει το ερώτημα “Πως θα κερδίσουν στο stoixima live” χωρίς ωστόσο να βρίσκουν απάντηση που να τους αφήνει ικανοποιημένους. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ανά καιρούς συμβουλές που μπορούν να κάνουν πιο ασφαλές και διασκεδαστικό το παιχνίδι σας χωρίς ωστόσο να εγγυώνται τη νίκη. Στο στοίχημα live οι καταστάσεις γίνονται ακόμα πιο σύνθετες δεδομένης της φύσης του παιχνιδιού. Η πειθαρχία και το υπεύθυνο παιχνίδι μπορούν να δώσουν την κατεύθυνση στο παιχνίδι σας. Είτε επιλέγετε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ για τα πονταρίσματά σας είτε το στοίχημα τένις με τα πολλά είδη στοιχημάτων, οφείλετε να γνωρίζετε έξυπνα tips που δεν θα σας χαρίσουν τη νίκη αλλά θα μετατρέψουν την ενασχόλησή σας με το παιχνίδι σε μία ευχάριστη και διασκεδαστική διαδικασία.

Γνώση των κανονισμών και της ορολογίας

Το τένις είναι ένα άθλημα που απαιτεί καλές γνώσεις σε κανόνες και ορολογία για να μπορέσει ο παίκτης να τοποθετήσει με σιγουριά τα στοιχήματά του. Φρόντισε να ενημερωθείς διεξοδικά για τον τρόπο που εξελίσσεται ένας αγώνας τένις και φυσικά για τις συνθήκες εκείνες που οδηγούν στην ανακήρυξη του νικητή. Είναι διαφορετικό να ποντάρεις στον αριθμό των games ενός αγώνα σε τουρνουά ATP και διαφορετικά σε ένα Grand Slam γιατί απλά στην πρώτη περίπτωση ο νικητής ανακηρύσσεται στα 2 νικηφόρα σετ ενώ στην δεύτερη περίπτωση στα τρία νικηφόρα σετ.

Τα ειδικά πονταρίσματα που θα βρείτε σε μία ιστοσελίδα αναφορικά με το τένις είναι εκατοντάδες και πρέπει ο παίκτης να έχει βαθιά γνώση του αθλήματος για να στοιχηματίσει με ασφάλεια. Όροι όπως σερβίς, σετ, game, net και πολλοί ακόμα θα βρεθούν στον δρόμο σας ουκ ολίγες φορές. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτούς είναι σίγουρο πως θα δυσκολευτείτε να τοποθετήσετε με ακρίβεια τα στοιχήματά σας δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα στον bookmaker.

Αγωνιστικός χώρος στο τένις

Το έδαφος στο οποίο διεξάγεται μία αναμέτρηση τένις αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την έκβαση του τελικού αποτελέσματος. Σε αντίθεση με το σύνολο των αθλημάτων όπου ο αγωνιστικός χώρος αποτελείται από το ίδιο υλικό, στο τένις έχουμε τρεις κατηγορίες εδάφους. Παρακολουθούμε γενικά αγώνες που διεξάγοντας σε γρασίδι, χώμα και σκληρό γήπεδο με το κάθε ένα από αυτά να παρουσιάζει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως σε κάθε τύπο εδάφους πρωταγωνιστούν διαφορετικοί τενίστες. Ο Ναδάλ έχει χαρακτηριστεί βασιλιάς στο χώμα, ο Φέντερερ έχανε δύσκολα στο γρασίδι ενώ ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει εξαιρετικές επιδόσεις στο σκληρό τερέν. Top τενίστες στην ιστορία του αθλήματος που θα πρέπει να τους ποντάρουμε πάντα σε σχέση με το τερέν που αγωνίζονται. Προσοχή λοιπόν σε αυτή την κρίσιμη λεπτομέρεια πριν τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας.

Αγωνιστική κατάσταση αθλητών

Οι αγώνες είναι πολλοί μέσα στη διάρκεια της σεζόν και οι τενίστες αρκετές φορές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών που τους εμποδίζουν να πιάσουν τα γνωστά στάνταρ απόδοσης που τους χαρακτηρίζουν. Φροντίστε να ενημερώνεστε σχετικά για την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών όχι μόνο για την περίοδο των τουρνουά αλλά για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Επίσης το live στοίχημα στο τένις σας δίνει την ευκαιρία να παίξετε με την αγωνιστική κατάσταση των δύο αντιπάλων. Η κούραση πολλές φορές είναι ορατή στις κινήσεις των αθλητών και μπορείτε παρακολουθώντας το ματς να διαμορφώσετε τα πονταρίσματά σας.

Προτίμηση στους δυνατούς σέρβερς

Η ικανότητα ενός παίκτη να διατηρεί το σερβίς του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης είναι ένας σημαντικός παράγοντας που δεν πρέπει να αγνοείτε. Πολλές φορές κρίνονται ολόκληρες αναμετρήσεις χωρίς να υπάρξει break από τον έναν ή τον άλλο αθλητή δίνοντας αρκετά μεγάλες αποδόσεις σε όσους το τολμήσουν σε ένα σερί στοιχημάτων. Αν μάλιστα σε προχωρημένες φάσεις τουρνουά έχουμε 2 καλούς σέρβερς αντιλαμβάνεστε πως ο συνολικός αριθμός των games θα ανέβει πολύ ψηλά και έχει value bet να τον κυνηγήσουμε στοιχηματικά.

Πολλά breaks στο γυναικείο τένις

Το γυναικείο τένις δίνει την ευκαιρία στους φίλους του αθλήματος να απολαύσουν μεγάλο αριθμό σε breaks κατά τη διάρκεια του αγώνα. Καλή ευκαιρία και για τους παίκτες που κυνηγάνε μεγάλες αποδόσεις να αγοράσουν Break και να περιμένουν την εξέλιξη του game για να δούνε αν αποφάσισαν σωστά ή όχι. Όσο κατεβαίνουμε κατηγορίες στα γυναικεία τουρνουά τόσο μεγαλύτερο είναι το φαινόμενο. Αρκεί να τονίσουμε πως σε αυτά τα τουρνουά θα συναντήσετε αποδόσεις break σε χαμηλότερες τιμές από τη νίκη του σέρβερ.

Θα κλείσουμε την αναφορά μας στο στοίχημα τένις επισημαίνοντας τις ευκαιρίες για μεγάλα πονταρίσματα που δημιουργούνται στο live στοίχημα. Εκεί όπου μπορείτε να τολμήσετε στο break ή τη νίκη σε ένα αουτσάιντερ με ικανοποιητικές αποδόσεις. Δείτε περισσότερα για stoixima live από τη Novibet εδώ: https://www.novibet.gr/stoixima-live.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις