ΑΡΕΟΠΟΛΗ. Το μπάσκετ γεμίζει με χαρά και προσφέρει στιγμές παιχνιδιού και άθλησης. Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης στο πλαίσιο εκδηλώσεων του Manifest διοργανώνει στο Κλειστό Γυμναστήριο Αρεόπολης τουρνουά 3 οn 3, διαγωνισμό βολών και τριπόντων στις εξής κατηγορίες:

Α’ Κατηγορία: 6 έως 9 ετών
Β’ Κατηγορία: 10 έως 12 ετών
Γ’ Κατηγορία: 13 έως 15 ετών
Δ’ Κατηγορία: 16 έως 18 ετών
Ε’ Κατηγορία: Ενήλικες

Εγγραφές: 18:30
Ώρα έναρξης: 19:00

Δείτε τις εκδηλώσεις του Manifest που ακολουθούν:

  • ΤΡΙΤΗ 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ

Ώρα έναρξης: 21:30

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟΥ

&

  • ΠΕΜΠΤΗ 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΘΑΝΑΤΩΝ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ NINTENDO

Ο Δήμος μας διοργανώνει διαγωνισμό Nintendo και δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να πάρουν μέρος σε ένα από τα πιο συναρπαστικά ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Ώρα έναρξης: 19:00

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΡΟΜΟΥ

Το πιο δημοφιλές άθλημα σε όλο τον κόσμο έρχεται σε μια πιο απλή εκδοχή. Η αθλητική δράση θα πραγματοποιηθεί επί της οδού Βασ. Γεωργίου (μπροστά στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης) ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους.

Ώρα έναρξης: 18:30

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης είναι ένα πρωτοποριακό μουσείο, από τα ελάχιστα στον κόσμο που εκθέτουν έργα ζωγραφικής και κατασκευές παιδιών 4 έως 14 ετών. Με τις δράσεις του τα παιδιά γνωρίζουν την τέχνη, αρχίζουν να την κατανοούν και βρίσκουν διεξόδους μέσα από μια διαφορετική εκπαιδευτική διαδικασία.

Ώρα έναρξης: 18:30

  • ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΓΥΘΕΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟΥ

ΛΑΪΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ (ΠΑΝΗΓΥΡΙ)

Ένα πενταμελές συγκρότημα θα αναλάβει να μας διασκεδάσει και να μας μυήσει σε μια αυθεντική λαϊκή βραδιά με αξέχαστα τραγούδια και γνώριμες παραδοσιακές μελωδίες. Ευκαιρία να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Το λαϊκό μουσικό αυτό αφιέρωμα συνδυάζεται με τη Γιορτή του Σταυρού και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Ώρα έναρξης: 21:30



  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΓΥΘΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ

ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με τον Πανγυθεατικό ΓΣ διοργανώνουν παιδικούς αγώνες στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου. Τα παιδιά θα αγωνιστούν στα εμπόδια, τη σφαίρα, το ακόντιο και το ύψος.

Α’ Κατηγορία: Αγώνες νηπίων

Β’ Κατηγορία: Α-Β τάξη

Γ’ Κατηγορία: Γ-Δ τάξη

Δ’ Κατηγορία: Ε-ΣΤ τάξη

Ε’ Κατηγορία: μαθητών/τριών Γυμνασίου/Λυκείου

Ώρα έναρξης: 18:00

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΓΥΘΕΙΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ

ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ

Ο Τόνι Σφήνος, γνωστός performer και παρουσιαστής, με πορεία 13 χρόνων στη διασκέδαση, έρχεται με την μπάντα του σ΄ ένα μοναδικό πρόγραμμα με παλιές αγαπημένες αλλά και σύγχρονες επιτυχίες. Μια μεγάλη μουσική αναδρομή στα 60’s, 70’s, 80’s μέχρι το σήμερα, διασκευασμένα με το μοναδικό ύφος του εκρηκτικού καλλιτέχνη.

Ο Τόνι Σφήνος, η Νάγια Δούκα, ο ηθοποιός Αντώνης Παπαηλίας στο ρόλο της «Λόλας» και μια πολυτάλαντη μπάντα πέντε μουσικών υπόσχονται μια βραδιά στο Γύθειο που θα σας μείνει αξέχαστη!

Ώρα έναρξης: 21:30

Οι εκδηλώσεις υλοποιούνται στο πλαίσιο του Υποέργου 1: Διοργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Manifest» της Πράξης «Διοργάνωση εκδηλώσεων Manifest» με Κωδικό ΟΠΣ 5168465, που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Προστασία του περιβάλλοντος – μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις