3 Αγώνες. 1 Χρόνος. Γίνε άθραυστος

ΣΠΑΡΤΗ. Ολοκληρώστε ένα Sprint, ένα Super και ένα Beast σε ένα χρόνο για να κατακτήσετε την απόλυτη πρόκληση του Spartan Race - το Trifecta. Εγγραφείτε στις τάξεις των πιο ελίτ δρομέων και μεταμορφώστε τον εαυτό σας για πάντα.

Πως δουλεύει

Κάθε φορά που τελειώνετε έναν αγώνα θα λαμβάνετε μια σφήνα εκτός από το μετάλλιο του αγώνα σας. Οι 3 σφήνες κουμπώνουν μαζί για να σχηματίσουν το απόλυτο βραβείο Trifecta.

Ολοκληρώστε ένα Σαββατοκύριακο Trifecta

Υπάρχει μια άθραυστη δύναμη Σπαρτιατών εκεί έξω που είναι αθόρυβα αφοσιωμένοι στον επαναπροσδιορισμό των σωματικών και πνευματικών τους ορίων.

Λίγοι έχουν ότι χρειάζεται για να ολοκληρώσουν περισσότερα από ένα Trifecta σε ένα χρόνο, ωστόσο κάθε χρόνο ολοκληρώνεται. Τελειώστε δύο ή τρία και κερδίστε σπάνια κιτ φινιρίσματος. Πηγαίνετε για ακόμα περισσότερα και θα λάβετε εξαιρετικά σπάνια μετάλλια. Επισκεφτείτε τη σκηνή Trifecta στον επόμενο αγώνα σας για να μάθετε περισσότερα.

1 χρόνος. Πολλαπλά Trifecta.

Αν σας αρέσουν τα γεμάτα δράση αγωνιστικά Σαββατοκύριακα, αξίζει να ταξιδέψετε στη Σπάρτη. Είναι ένα Σαββατοκύριακο όπου μπορείτε να κατακτήσετε ένα Sprint, ένα Super και ένα Beast με μία κίνηση. Πέρα από όλα τα συνηθισμένα swag, θα λάβετε ένα αποκλειστικό μετάλλιο τερματισμού του Trifecta Weekend.

Leaderboard

Όχι μόνο τα Trifectas αθροίζονται κατά τη διάρκεια του έτους, αλλά τα επιτεύγματά σας καταγράφονται επίσης για την αιωνιότητα. Κάθε Σπαρτιάτης με δύο ή περισσότερα Trifectas σε μια ζωή είναι και το όνομά του χαραγμένο στον Wall of Legends στη Σπάρτη, στην Ελλάδας. Θα λάβετε μια πρόσκληση στη Σπάρτη για να συμμετάσχετε σε μια ειδική τελετή, όπου θα συναντήσετε και άλλους θρύλους και θα παραλάβετε το αποκλειστικό swag.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις