ΑΓΓΛΙΑ. Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών, σκορπώντας θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Τσάρλτον θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχει γνωρίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας σκοράρει 249 γκολ σε 758 συμμετοχές από το 1956 έως το 1973. Κέρδισε το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης με την ομάδα του το 1968, καθώς και τρία πρωταθλήματα Πρώτης Κατηγορίας.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966 συγκέντρωσε 106 συμμετοχές με την Εθνική Αγγλίας, με 49 γκολ, ένα αριθμητικό ρεκόρ που κράτησε από το 1970 έως το 2015.

«Με μεγάλη θλίψη μοιραζόμαστε τα νέα ότι ο Σερ Μπόμπι απεβίωσε ήρεμα το Σάββατο πρωί», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειάς του.

«Ήταν περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Η οικογένειά του θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στη φροντίδα του και σε όλους όσους τον αγάπησαν και τον υποστήριξαν.

Ζητάμε ευγενικά να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά μας αυτή τη δύσκολη στιγμή»

«Η Premier League είναι βαθιά θλιμμένη στο άκουσμα του θανάτου του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ενός από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι σκέψεις και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια απευθύνονται στην οικογένεια και τους φίλους του Sir Bobby, καθώς και σε όλους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», αναφέρει το μήνυμα της Λίγκας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις