ΖΑΧΑΡΩ. Στο μοναδικό φυσικό τοπίο της λίμνης του Καϊάφα διεξήχθη την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, παρουσία πλήθους κόσμου, το 4ο KAIAFAS RUN, σε συνδιοργάνωση του Αθλητικού Ομίλου «Ολυμπιακός Ζαχάρως», του Συλλόγου «Ποδηλάτες Ζαχάρως» και των Δρομέων Ζαχάρως, με την υποστήριξη του Δήμου Ζαχάρως, της ΕΤΑΔ Α.Ε. και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Οι δρομείς διαγωνίστηκαν σε διαδρομές των 10km και των 2km.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος απένειμε μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα, τονίζοντας πως πρόκειται για μια διοργάνωση που προάγει τον αθλητισμό και συνάμα προβάλλει την απέραντη ομορφιά της λίμνης του Καϊάφα.
Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσε, εκπροσωπώντας την ΠΔΕ, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Συγχαρητήρια στους εθελοντές μας για την πολύτιμη συμβολή τους, οι οποίοι από τις πρώτες πρωινές ώρες βοήθησαν σε όλο το μήκος της διαδρομής, παρέχοντας νερό στους δρομείς, διευθετώντας την κυκλοφορία στην ΕΟ και ρυθμίζοντας το parking των αυτοκινήτων στο νησάκι. Να σημειωθεί ότι το 4ο Kaiafas Run στήριξαν και Εθελοντές-Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού Πύργου που ήταν σε ετοιμότητα για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς και εθελοντές από την «1η Κοινότητα Ανιχνευτών Πύργου».

  • Δείτε τα αποτελέσματα εδώ
  • Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις