ΤΡΙΠΟΛΗ. Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα με την Κηφισιά στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» για τη 12η αγωνιστική της Superleague. Μετά από περίπου δύο μήνες ο Μίλαν Ράσταβατς θα έχει και πάλι στη διάθεση του τον Σίτο, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με τους κιτρινομπλέ.

Ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Βασίλη Σουρλή. Ο 21χρονος χαφ είχε τις προηγούμενες ημέρες ενοχλήσεις στον αστράγαλο που του στέρησαν τη συμμετοχή του στα ματς της Εθνικής Ελπίδων με τα Νησιά Φερόε και την Πορτογαλία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όμως θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Καισαριανής.

Από την πλευρά του ο Χουλιάν Μπαρτόλο έχει αναρρώσει από τη θλάση α' βαθμού που αποκόμισε στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Αργεντινός έχει μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, όμως η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους νεοφώτιστους κρίνεται αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση.

Όσον αφορά τον Χουάν Μιριτέλο που αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό στο πρώτο τέταρτο του ματς με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη κάνει πρόγραμμα επανένταξης και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Κηφισιά. Ο σέντερ φορ των Αρκάδων «στοχεύει» να είναι στο 100% στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (2/12, 20:00).

Θυμίζουμε πως στη διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς για το ματς με το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου επιστρέφουν οι Χουάν Μουνάφο, Έρβιν Ζουκάνοβιτς και Νταβίντ Καρμόνα που ήταν τιμωρημένοι κόντρα στους Πειραιώτες.

Τέλος ο Διαμαντής Χουχούμης και ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δηλώθηκαν να εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής κόντρα σε Πανσερραϊκό και ΟΦΗ στο Ηράκλειο (16/12, 17:30), αντιστοίχως.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις