ΑΤΤΙΚΗ. Συνεχίζεται στα Βίλια, στο σημείο Τιτάν, η καθημερινή διανομή 300 μερίδων φαγητού, παράλληλα με νερά, κρουασάν και χυμούς, από τα κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ προς τους Έλληνες και Πολωνούς πυροσβέστες, τους Αστυνομικούς, τα υπόλοιπα μέλη των σωμάτων ασφαλείας και τους εθελοντές που επιχειρούν στο μέτωπο της φωτιάς.

Από αύριο Παρασκευή, θα διανέμονται 500 μερίδες γευμάτων σε καθημερινή βάση

Από αύριο Παρασκευή 20 Αυγούστου, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, ο αριθμός των μερίδων που θα διανέμεται θα αυξηθεί στις 500, με δεδομένο την αύξηση των κλιμακίων που επιχειρούν στο έργο της κατάσβεσης.

Τα στελέχη της Περιφέρειας θα παραμείνουν στην περιοχή για όσο χρειαστεί προσφέροντας γεύματα και σνακ κατά τις μεσημεριανές ώρες, τόσο στα κλιμάκια των σωμάτων ασφαλείας, όσο και σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Τα γεύματα είναι προσφορά των εταιρειών «Γευσίνους» και «Δειπνοσοφιστήριον».

Ο Περιφερειάρχης

«Στηρίζουμε και παραμένουμε έμπρακτα στο πλευρό όλων των στελεχών των σωμάτων ασφαλείας που καταβάλλουν τιτάνια προσπάθεια, για την προστασία μας, αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο τους. Στόχος μας να καλύψουμε τις ανάγκες που υπάρχουν με όσα μέσα διαθέτουμε, διευκολύνοντας το έργο τους.

Αναγνωρίζουμε το σημαντικό λειτούργημα που επιτελούν και τους ευχαριστούμε γι΄αυτό. Θερμές ευχαριστίες θέλω να απευθύνω και στις εταιρείες «Γευσίνους» και «Δειπνοσοφιστήριο» για την προσφορά των γευμάτων, όσο και στα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας και του ΕΔΣΝΑ», υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις