ΕΛΛΑΔΑ. Όπως αναφέρει αναγνώστης του karvasaras.gr που καταγγέλλει το περιστατικό, όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν μετά από έντονη κακοκαιρία που χτύπησε την περιοχή, ο παλιός φράχτης του νεκροταφείου υποχώρησε και μαζί του και το έδαφος στην δυτική πλευρά του κοιμητηρίου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο αναγνώστης, «ο οικογενειακός μου τάφος είναι αυτός που φαίνεται στη φωτογραφία. Ο φράχτης ήταν πολύ παλιός. Το έδαφος υποχώρησε και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να κάνει κάτι. Βγήκαν τα κόκκαλα του πατέρα μου και τα πήραν τα σκυλιά».

Μάλιστα η καταγγελία δεν σταματάει εδώ, αφού όπως υποστηρίζει ο αναγνώστης, «έχει ενημερωθεί ο Πρόεδρος του χωριού που δεν μπορεί να κάνει κάτι. Από την πλευρά του έχουν γίνει επανειλημμένως οχλήσεις προς τον Δήμο Μεσολογγίου τα τελευταία δύο χρόνια, όμως υπάρχει αδιαφορία. Πριν από λίγο καιρό και εγώ ο ίδιος επικοινώνησα με τον δήμο και μου είπαν θα το κοιτάξουν. Από τότε περιμένω. Υπήρχε άλλη μία κακοκαιρία και θεώρησα ότι θα τους πάρει λίγος χρόνος, αλλά πέρασαν άλλες 15 ημέρες και τίποτα. Η ηλικιωμένη μητέρα μου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και είναι σε πολύ προχωρημένη ηλικία. Αν χρειαστεί ο οικογενειακός τάφος τι θα κάνω; Δεν ενδιαφέρεται κανείς»!

Στο μήνυμά του ο αναγνώστης επισυνάπτει και τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις