ΧΑΝΙΑ. Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Πατεράκης, ο οποίος είδε τον αγαπημένο του γιο, Μανώλη, να χάνεται από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια δωρεά που θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια στην περιοχή και χρηματοδότησε την τοποθέτηση προστατευτικών μεταλλικών μπαρών ασφαλείας σε τμήμα δρόμου στους Αρμένους Αποκορώνου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κοινότητα Αποκόρωνα:

«Ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο έργο, ζωτικής σημασίας για το χωριό μας! Η τοποθέτηση προστατευτικών μπαρών απ’ την στροφή του Μύλου μέχρι την στροφή του κοιμητηρίου, δωρεά του κ. Γιάννη Πατεράκη εις μνήμη του γιου του Μανώλη που έφυγε άδικα απ’ την ζωή μετά από ατύχημα με το αυτοκίνητο!

Το τοπικό συμβούλιο Αρμένων ευχαριστεί από καρδιάς τον κ. Γιάννη για μια πράξη που μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για κάποιον συνάνθρωπο μας, που μπορεί να έχει ατύχημα στο συγκεκριμένο σημειο!

Φίλε Μανώλη μεγαλώσαμε μαζί, παίξαμε παρέα στο χωριό τα σαββατοκύριακα και τα καλοκαίρια, ειμασταν συμμαθητές απ’ το δημοτικό μέχρι που τελειώσαμε το λύκειο! Ήταν μαχαιριά στην καρδιά αυτό το τηλεφώνημα που είπαν αυτό που δεν ήθελα να ακούσω! Αιωνία η μνήμη σου!

Βασίλης Χαιρετάκης»

Πηγή: daynight.gr