ΕΛΛΑΔΑ. Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ένοικοι της πολυκατοικίας τους οποίους όπως φαίνεται θέλησε να «εκδικηθεί» με τον πιο σιχαμερό τρόπο ένας ντελιβεράς λίγο αφότου παρέδωσε την παραγγελία με το φαγητό. Η κάμερα ασφαλείας όμως τον «τσάκωσε» να προβαίνει στην αδιανόητη πράξη, ενώ ο ένοικος προχώρησε σε καταγγελία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, ο ντελιβεράς παρέδωσε τις πίτσες στο διαμέρισμα που βρισκόταν σε εξέλιξη το πάρτι και στη συνέχεια μπήκε στο ασανσέρ όπου αφόδευσε. Μάλιστα, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ο διανομέας πασάλειψε με τα κόπρανα του και τους τοίχους!

Έπειτα, όπως καταγράφεται στην κάμερα, ο σιχαμερός διανομέας ούρησε και στις σκάλες!

«Και μετά μόλις έφυγε ο ντελιβεράς για κακή του τύχη ήρθαν κάτι καλεσμένοι και με το που βγαίνει ο ντελιβεράς μπαίνουν κατευθείαν οι φίλοι του γιου μου και ανοίγουν το ασανσέρ και πάθανε σοκ. Είχε αφοδεύσει μέσα στο ασανσέρ. Δεν έκανε μόνο αυτό, έπιασε και «μάρκαρε», λέρωσε το ασανσέρ μέσα. Μετά έπιασε τους τοίχους και λέρωσε όλους τους τοίχους με ακαθαρσίες» ανέφερε ο ένοικος του διαμερίσματος που είχε κάνει παραγγείλει από γνωστή αλυσίδα.

Οι καλεσμένοι σοκαρίστηκαν όταν μπήκαν στην πολυκατοικία και αντίκρισαν το εμετικό θέαμα, ενώ κανένας τους δεν ακούμπησε το φαγητό της παραγγελίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις