ΕΛΛΑΔΑ. Η εκπομπή T-live έδειξε ένα απόσπασμα από τον guest ρόλο Πολυχρονόπουλου στις «Οικογενειακές Ιστορίες» από το μακρινό 2010. Το επεισόδιο αφορούσε τον εθισμό ενός άνδρα στον τζόγο, που έπαιζε χιλιάδες ευρώ σε τυχερά παιχνίδια. Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου έχει χάσει όλα του τα χρήματα στα τυχερά παιχνίδια και για να ρεφάρει τη ζημιά, αποφασίζει να πουλήσει το αυτοκίνητο της γυναίκας του στον μηχανικό αυτοκινήτων, εν αγνοία της. «Πω πω χοντράδα που είπε στη γυναίκα του ο τύπος. Είπε ότι θα φέρει το αυτοκίνητο για σέρβις και το πούλησε», ήταν η ατάκα του Πολυχρονόπουλου, που επέκρινε τον εθισμένο στον τζόγο σύζυγο.

Δείτε το επεισόδιο:

Πολυχρονόπουλος: Δεν έχω παίξει ούτε σεντ στον τζόγο με χρήματα του Άλλου Ανθρώπου

Ο ίδιος ο Κώστας Πολυχρονόπουλος, μιλώντας στο Star υποστήριξε εκ νέου ότι δεν έχει παίξει ούτε σεντ στον τζόγο με χρήματα του «Άλλου Ανθρώπου».

Μάλιστα για τη φωτογραφία που διέρρευσε, στην οποία φαίνεται να παίζει «φρουτάκια», είπε: «Τα χρήματα για τον ''Άλλο Άνθρωπο'' πήγαιναν όλα εκεί. Ολα τα χρήματα που μπήκαν, πήγαν εκεί. Δεν πήρα από αυτά τα χρήματα για προσωπική χρήση, ούτε 10 σεντς! Τι εγκληματική οργάνωση μου λέτε; Εμένα και τη μητέρα μου; Δεν έχω καταλάβει τι γράφει αυτό το πόρισμα. Ούτε για εγκληματικές οργανώσεις, ούτε τίποτα. Χτυπώντας εμένα, χτυπάτε και τον ''Αλλο Ανθρωπο''. Χτυπάτε πρώτα εμένα. Η αλήθεια θα φανεί και χαίρομαι γι' αυτό».

Ταυτόχρονα, σε δήλωσή του, που διανεμήθηκε μέσω των δικηγόρων του, ο κ. Πολυχρονόπουλος σημειώνει ότι διαπομπεύεται ενώ δεν έχει απαγγελθεί εις βάρος του καμία κατηγορία.

«Δεν έχω εταιρείες, ούτε κρυφά σχήματα ούτε θυρίδες ούτε ομόλογα ούτε παπάκι καν. Ακόμη και σήμερα κοιμάμαι στην κουζίνα του ''Άλλου Ανθρώπου'' και είμαι περήφανος γι' αυτό» είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: Δεν περίμενα ποτέ μετά από 13 χρόνια κοινωνικής δράσης να βρεθώ κατηγορούμενος.

Δικηγόρος Πολυχρονόπουλου: Δεν έχει κανένα θέμα εθισμού με τον τζόγο

Ο δικηγόρος του μιλώντας στο T-Life επανέλαβε ότι ο πελάτης του «δεν έχει κανένα θέμα εθισμού με τον τζόγο» ούτε έχει χρησιμοποιήσει χρήματα από τον «Άλλον Άνθρωπο» για τον σκοπό αυτό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις