ΑΘΗΝΑ. Σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως για υπόθεση φρίκης στο Περιστέρι, όπου πατέρας βίαζε κατ' εξακολούθηση τις δύο κόρες του από πολύ νεαρή ηλικία

Οι ανήλικες ζούσαν έναν εφιάλτη για αρκετό χρονικό διάστημα. Τα δύο κορίτσια, θύματά του από τις ηλικίες των 9 και 12 ετών αντίστοιχα, κατάφεραν να εξομολογηθούν η μία στην άλλη τι συνέβαινε και κατήγγειλαν το περιστατικό.

Ο 55χρονος, που έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Τριπόλεως, έβγαινε σε διάφορες εκπομπές και μιλούσε για το πώς μεγάλωνε μόνος τα τέσσερα παιδιά του ενώ σε κάθε ευκαιρία προέβαλε την εικόνα του στοργικού πατέρα.

«Του είπα "μου κατέστρεψες την παιδική ηλικία"»

Όπως ανέφερε η σήμερα 22χρονη κόρη του στο Star, η μητέρα τους είχε φύγει από το σπίτι αλλά πριν φύγει είχε πει στη μεγάλη της κόρη να μην φοράει σορτσάκια μπροστά στον πατέρα της.

«Η μητέρα μας δεν ήρθε να μας δει, δεν έχω επαφή μαζί της», είπε η νεαρή και πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενη που είναι στις φυλακές Τριπόλεως, όταν τον είδα του είπα "μου κατέστρεψες την παιδική ηλικία"».

«Δεν πρέπει να βγει ποτέ από τη φυλακή γιατί μπορεί να κάνει το ίδιο και αλλού», συμπλήρωσε.

Η ατάκα που σοκάρει

Την ίδια ώρα, ατάκα του 55χρονου σε εκείνη όταν τον ρώτησε γιατί το κάνει, σοκάρει. Συγκεκριμένα, ο ίδιος απάντησε «είπε ότι το κάνει γιατί το πρώτο άγγιγμα πρέπει να είναι από τον μπαμπά».

Το νεαρό κορίτσι πρόσθεσε ότι στην ηλικία των 17 ετών τον απείλησε πως αν το συνεχίσει θα τον καταγγείλει, με τον ίδιο να μην πτοείται και να σταματά μόνο για μικρό διάστημα.

Τέλος, τόσο το 22χρονο θύμα, όσο και η δικηγόρος των κοριτσιών κα Κεχρανατζίδου αναφέρθηκαν στις ευθύνες που φέρει η μητέρα των παιδιών που παρά το γεγονός ότι γνώριζε ποιος ήταν ο πατέρας τους, τα εγκατέλειψε και άφησε εκείνον να έχει την επιμέλειά τους.

Μάλιστα, η δικηγόρος, που σήμερα, 21 Φεβρουαρίου, βρέθηκε στο δικαστήριο για να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας, υπογράμμισε ότι τις ευθύνες της μητέρας θα τις κρίνει και θα αποφασίσει γι' αυτές το δικαστήριο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις