ΕΛΛΑΔΑ. Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR έδωσε ο Τάιλερ Μακμπέθ, σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Σχετικά με το σενάριο να παντρευτεί το καλοκαίρι με τον Στέφανο Κασσελάκη, η απάντηση του Τάιλερ Μακμπέθ είναι: «Ναι! Το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε, εδώ στην Ελλάδα, το καλοκαίρι».

«Ψάχνουμε σπίτι, θέλουμε να μείνουμε για πολλά χρόνια στην Ελλάδα»
Όσον αφορά τις φήμες ότι προσφάτως αγοράσαμε σπίτι στο Κολωνάκι, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρχικά ότι δε θα ήθελε να απαντήσει σε φήμες, ααλλά πρόσθεσε: «Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ στην Ελλάδα, μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία για τον Στέφανο, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια. Τουλάχιστον».

Για το αν σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά, στην Ελλάδα, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Ναι, ερευνώ τυχόν επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα. Αλλά για την ώρα, ασχολούμαι με ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που ξεκινά στις ΗΠΑ. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες. Προς το παρόν θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ, αλλά υπάρχει πρόθεση να εξελιχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι επιθυμεί να κάνει εθελοντική εργασία σε ελληνικά νοσοκομεία: «Παράλληλα, ελπίζω να κάνω εθελοντική δουλειά εδώ στα νοσοκομεία. Έχω έρθει σε επαφή με ορισμένα. Θα ήθελα πραγματικά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για εθελοντικούς, μη κερδοσκοπικούς, σκοπούς. Για την Ελλάδα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγηθεί σε εκλογική επιτυχία»

Τέλος, για το τι θα γίνει στην περίπτωση αρνητικών επιδόσεων για τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες Ευρωεκλογές, και ποια θα είναι η συμβουλή του προς τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Τάιλερ Μακμπέθ απάντησε:

«Πιστεύω ότι (ο ΣΥΡΙΖΑ) θα πάει καλά στις επικείμενες εκλογές. Νομίζω ότι ο μόνος λόγος που αυτό είναι έστω θέμα συζήτησης από ανθρώπους που ρωτούν “τί θα γίνει αν δεν”, είναι τα σενάρια που υπήρξαν για το κόμμα. Αλλά, θεωρώ ότι μετά την εξέλιξη και τις αλλαγές που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο, θα υπάρξει ένα σαφώς πιο θετικό αποτέλεσμα για το κόμμα και μια πιο συγκεντρωμένη νοοτροπία – λογική για το πως έχει δημιουργηθεί το κόμμα. Πιστεύω ότι από τώρα μέχρι και τις εκλογές, θα δείτε θετικές εξελίξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την ικανότητά του να πετύχει στις εκλογές. Η συμβουλή μου προς τον Στέφανο συγκεκριμένα θα είναι να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του. Βρέθηκε σ’ αυτή τη θέση επειδή ήταν ο εαυτός του».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις