ΕΛΛΑΔΑ. Σε σοκ βρίσκεται η γειτονιά επί της οδού Κυζίκου στη Νίκαια από την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί, με έναν 64χρονο να σκοτώνει τον γαμπρό του και στη συνέχεια να βάζει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του με το δίκαννο που κρατούσε στα χέρια του.

Άπαντες στη γειτονιά όπου σημειώθηκε το στυγερό έγκλημα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 39χρονο. Γυναίκα με την οποία συνομίλησε το iefimerida.gr -η οποία προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία της- που μένει σχεδόν δίπλα από το σπίτι του ζευγαριού ανέφερε ότι τόσο ο 39χρονος όσο και η κόρη του 64χρονου που διέπραξε το φονικό δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα και ότι κανείς δεν είχε αντιληφθεί διαφωνίες του θύματος με τον πεθερό του μέχρι τη στιγμή που έγινε το μοιραίο.

Η μαρτυρία για το φονικό στη Νίκαια

«Ήταν πολύ καλά παιδιά, τόσο το θύμα όσο και η σύζυγός του. Είμαστε σοκαρισμένοι από το περιστατικό. Ο 39χρονος ήταν οικογενειάρχης. Ήταν συνεχώς από το σπίτι στη δουλειά και από τη δουλειά στο σπίτι. Πριν το φονικό υπήρξε ένταση. Ακούστηκε η κοπέλα να φωνάζει για βοήθεια και να παρακαλάει τον δράστη που αυτοκτόνησε να μην τον σκοτώσει. Μετά ακούστηκε ένας πυροβολισμός και στη συνέχεια ένας δεύτερος», είπε χαρακτηριστικά στο iefimerida.gr η κάτοικος της γειτονιάς.

Η Άμεση Δράση ενημερώθηκε για το έγκλημα στις 8:23 το πρωί. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο είδαν στη μέση του δρόμου τους δύο νεκρούς με τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Το πρώτο σενάριο για το φονικό στη Νίκαια

Μέχρι στιγμής το τι όπλισε το χέρι του 64χρονου παραμένει ασαφές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 64χρονος είχε χωρίσει πρόσφατα με τη σύζυγό του και θεωρούσε ότι εκείνη είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι του ζευγαριού στη Νίκαια. Γι' αυτό και κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη και έστησε σήμερα το πρωί καρτέρι έξω από το σπίτι της κόρης του και του γαμπρού του.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, στις 24 Φεβρουαρίου, είχε σημειωθεί ένα ανάλογο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα. Τότε ένας 69χρονος, με την προτροπή της συζύγου του, πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα τον 57χρονο γαμπρό του μέσα στην αυλή του σπιτιού του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις