ΝΙΚΑΙΑ. Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες του φονικού στην περιοχή της Νίκαιας, νωρίς το πρωί της Παρασκευής με δράστη έναν 64χρονο και θύμα τον 39χρονο σύζυγο της κόρης του. Όλα έγιναν λίγο μετά τις 08:00 το πρωί. Ο 64χρονος πεθερός είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του και τον περίμενε με την καραμπίνα στο χέρι. Μάλιστα φέρεται πως αυτό που όπλισε το χέρι του ήταν το γεγονός ότι τον θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό του.

Ο 39χρονος ετοιμαζόταν να πάει στη δουλειά του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, έβγαλε το αυτοκίνητο από τη γκαραζόπορτα, βγήκε έξω και κατέβηκε για να την κλείσει. Εκείνη την ώρα, ο δράστης τον περίμενε με την καραμπίνα.

Τον πυροβόλησε αρχικά μία φορά, με τον 39χρονο να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο 64χρονος όπλισε μια δεύτερη φορά την καραμπίνα και του έδωσε τη χαριστική βολή. Στη συνέχεια ο δράστης έκανε κάποια μέτρα, πήγε στην αυλή του σπιτιού, κοίταξε στο εσωτερικό και έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του.

Δείτε βίντεο του newsbeast.gr:

Τραγικά πρόσωπα, τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται το Mega, το ένα από τα δύο παιδιά, την ώρα των πυροβολισμών, βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει: «Μαμά, μαμά, βγες έξω. Κάποιος κακός έχει σκοτώσει τον μπαμπά».

Η σύζυγος του 39χρονου βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει αρχικά «Στέλιο μπες μέσα». Ο άντρας της όμως ήταν ήδη νεκρός. Όταν το συνειδητοποίησε, άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια.

Ο δράστης μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, είχε χωρίσει πρόσφατα από τη γυναίκα του, η οποία φιλοξενούνταν στην Αθήνα από την κόρη και τον γαμπρό της. Ο 64χρονος ενδεχομένως να πίστευε πως το ζευγάρι ήταν αυτό που έβαλε την πρώην πλέον γυναίκα του σε σκέψεις και προχώρησε στο διαζύγιο.

Την ίδια ώρα, οι σκηνές που εκτυλίσσονται έξω από το σπίτι της τραγωδίας ραγίζουν καρδιές. Οι γονείς του 39χρονου δεν μπορούν να συλλάβουν τα όσα έχουν συμβεί και πως το παιδί τους δεν είναι πια στη ζωή.

Την Αστυνομία φέρεται να ειδοποίησε μία γυναίκα, χωρίς να είναι γνωστή η σχέση της με τους δύο άντρες.

Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, κάνουν λόγο για ένα καλό και ήσυχο ζευγάρι που είχε αποκτήσει δύο παιδιά και δεν είχε απασχολήσει τη γειτονιά ποτέ.

Το σοκαριστικό έγκλημα έρχεται μία εβδομάδα μετά το αντίστοιχο φονικό στην Αγία Βαρβάρα, όπου και πάλι ένας 69χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 57χρονο σύζυγο της κόρης του, καθώς πίστευε ότι δεν ήταν ευτυχισμένη στο πλευρό του.

«Τον σκότωσε εν ψυχρώ – Τα είδα όλα» – Όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Τον σκότωσε εν ψυχρώ. Το είδα, τα είδα όλα. Ακούω έναν πυροβολισμό, καταλαβαινω ότι είναι πυροβολισμός και ακούω ουρλιαχτά. Βγαίνω στο παράθυρο και βλέπω κάποιον με έναν σκούφο και μια καραμπίνα να ξαναπυροβολεί. Στον δεύτερο πυροβολισμό σταμάτησαν οι κραυγές. Έχει βγει η γυναίκα του θύματος στο μπαλκόνι και φωνάζει «Στέλιο, Στέλιο μπες μέσα!», είπε αρχικά.

«Δεν υπήρχε τρόπος να μπει μέσα, γιατί η γκαραζόπορτα ήταν κλειστή. Ο δολοφόνος φεύγει λίγο προς τα πίσω ξαναγυρίζει κοιτάει μέσα προς την μπαλκονόπορτα και ακούω 3ο πυροβολισμό. Μετά τον τρίτο πυροβολισμό τον έχασα από τα μάτια μου. Προφανώς επειδή αυτοκτόνησε», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις