ΕΛΛΑΔΑ. Την προσβολή της Θρησκείας, του θρησκευτικού αισθήματος, των Ηθών και των Πεποιθήσεων των Ορθόδοξων Ελλήνων προσβάλει η αφίσα που διαφημίζει την ταινία «Αδέσποτα Κορμιά».

Το κόμμα «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ» καταγγέλει: «Προσβλητική για τη Θρησκεία και τα ήθη της Πατρίδας μας είναι η αφίσα που διαφημίζει την ταινία «Αδέσποτα Κορμιά», η οποία παραποιεί την εικόνα της Παναγίας, του Εσταυρωμένου Χριστού, του Τιμίου Σταυρού, με χυδαίο, άσεμνο τρόπο στο βωμό της δήθεν σύγχρονης τέχνης. Οι δημιουργοί της εν λόγω αφίσας ευτελίζουν τη Χριστιανική Πίστη και το ανθρώπινο γυναικείο σώμα, προκειμένου να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, διότι είναι γνωστό ότι «αρνητική διαφήμιση» δεν υφίσταται, ώστε να αξιοποιήσουν εμπορικά στο έπακρο το δημιούργημά τους.

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια που γίνεται εις βάρος των Τιμίων Συμβόλων της Πίστεώς μας και καλούμε όλο τον Ελληνικό Λαό να αποκηρύξει αυτές τις ενέργειες της δήθεν καλλιτεχνικής δημιουργίας. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ δεσμευόμαστε να εξετάσουμε και την νομική πτυχή του ζητήματος. Εικόνα που περιέχει κείμενο, γραμματοσειρά, σιλουέτα, σχεδίαση Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις