ΑΘΗΝΑ. Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη τα ξημερώματα της Τρίτης ο νεαρός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα συνέβησαν όταν το τζιπ του τραγουδιστή, το οποίο στο βίντεο, φαίνεται να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, εξετράπη αριστερά της πορείας του και προσέκρουσε μετωπικά με άλλο όχημα επί της οδού Δεκελείας στο Μενίδι. Ο τραγουδιστής φέρεται να έκανε τον συγκεκριμένο ελιγμό προκειμένου να αποφύγει έτερο όχημα που παραβίασε stop.

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από στοπ. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε άλλο διερχόμενο αμάξι στο οποίο ήταν δύο επιβαίνοντες. Ο ένας κατέληξε. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Βίντεο από την στιγμή του τροχαίου:

Μετά τη σύγκρουση, το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι, οι οποίοι πήγαιναν στη δουλειά τους, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού με αποτέλεσμα ένας εκ των δύο νεαρών να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο δεύτερος 19χρονος είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος.

«Ήταν προσεκτικοί στην οδήγηση, δεν έτρεχαν» λένε φίλοι τους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιάννης Ξανθόπουλος σταμάτησε αμέσως να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και ήταν σε κατάσταση σοκ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το STOP και πετάχτηκε μπροστά στον τραγουδιστή που αναγκάστηκε να κάνει ελιγμό, δεν έχει εντοπιστεί. Μαζί του ήταν και μια γυναίκα συνοδηγός.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις