ΕΛΛΑΔΑ. Νικητής των εκλογών της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης της χώρας, αναδείχθηκε ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, ο οποίος θεωρείται πλέον βέβαιο ότι θα συνεχίσει στην προεδρία της ένωσης. Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης της ΕΔΕΥΑ που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά, παρουσία του γ.γ. του Υπουργείου Μανώλη Γραφάκου.

Οι εκλεγμένοι προήλθαν από το «Κοινό ψηφοδέλτιο», ενώ αντίθετα από το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δεν εκλέχτηκε μέλος στο Δ.Σ. καθώς οι δύο υποψήφιοι της δεν έπιασαν το ποσοστό των 6 ψήφων. Θεωρείται βέβαιο ότι ο κ. Μαρινάκης θα είναι πρόεδρος στο νέο σχήμα, ενώ για τη θέση του αντιπροέδρου προαλείφεται ο δήμαρχος Χανίων κ. Σημανδηράκης.

Tα ονόματα των εκλεγμένων που ακολούθησαν:

Ακολούθησε ο κ. Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης (Δήμαρχος Ηράκλειας), τρίτη η Βαρβάρα Μητλιάγκα (Δήμαρχος Σερρών), τέταρτος ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης και ακολούθησαν οι Στέργιος Διαμάντης (προέδρος ΔΕΥΑ Βόλου), Αθανάσιος Μαμάκος (δήμαρχος Λαρισαίων), Σπυρίδων Σταματάκης (πρόεδρος ΔΕΥΑ Δήμου Δέλτα), Ελευθέριος Αβραμόπουλος (δήμαρχος Μετεώρων), Νικόλαος Χατζηαντωνίου (μέλος Δ.Σ. ΔΕΥΑ Πυλαίας- Χορτιάτη), Σωτήριος Βαγιανός (δήμαρχος Ρόδου), Βασίλης Δημητριάδης (πρόεδρος ΔΕΥΑ Λαγκαδά) και Μανώλης Ορφανουδάκης (πρόεδρος ΔΕΥΑ Φαιστού).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις