ΚΟΖΑΝΗ. Στο μάτι είχε βάλει τις συσκευασίες ελαιόλαδου στα σούπερ μάρκετ ένας 20χρονος νεαρός στην Κοζάνη, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο νεαρός συνελήφθη για κλοπή μπουκαλιών των δύο λίτρων με λάδι, ενώ αποδείχθηκε ότι είχε προχωρήσει και τις προηγούμενες ημέρες σε κλοπές αντίστοιχων προϊόντων.

Συγκεκριμένα, από την Ελληνική Αστυνομία εξιχνιάσθηκαν ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπής ελαιόλαδου που τελέσθηκαν σε προγενέστερο χρονικό διάστημα από τον ίδιο, σε άλλα υποκαταστήματα σούπερ μάρκετ στην πόλη της Κοζάνης.

Η συνολική λεία του 20χρονου από τις κλοπές συσκευασιών με ελαιόλαδο εκτιμάται ότι έφτασε στα 850 ευρώ.

Πώς δρούσε

Το περασμένο Σάββατο, ο φερόμενος ως δράστης εισήλθε ως πελάτης σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη και αφαίρεσε 4 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, χωρίς να καταβάλει το χρηματικό αντίτιμο των 85 ευρώ.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι, ο 20χρονος την περασμένη Τρίτη αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα 3 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, ενώ στις 16 του μήνα, από υποκατάστημα της ίδιας αλυσίδας, αφαίρεσε 3 δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις