ΑΘΗΝΑ. Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της 28χρονης Κυριακής, η οποία δολοφονήθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε ο 39χρονος δράστης, ξεσπά για μία ακόμη φορά, μέσω του Star και στέλνει το δικό του μήνυμα σε γυναίκες που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

«Ξαναλέω και ζητώ από όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες να μιλούν. Μιλήστε, μιλήστε. Μιλήστε στους δικούς σας. Μην φοβάστε κανέναν! Η κορούλα μου δε θα γυρίσει πίσω αλλά μπορούν να σωθούν άλλα κορίτσια» τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «αυτό που μου έχει συμβεί είναι το χειρότερο που μπορεί να τύχει στον γονιό που καλείται να θάψει το παιδάκι του, μετά από τόσες θυσίες που έκανε να το μεγαλώσει και να το φτάσει στην ηλικία των 28 χρονών».

«Ζω τον χειρότερο εφιάλτη και δεν μπορώ να ξυπνήσω. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει και δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Βασανίστηκα και παιδεύτηκα να μεγαλώσω και τα δύο κορίτσια μου από την ηλικία των 5 και 6 χρονών η καθεμιά τους, μόνος μου και να τα αποδώσω στην κοινωνία χρήσιμους ανθρώπους και ξαφνικά ήρθε ο δολοφόνος και μου σκότωσε την Κυριακή μου» συμπλήρωσε ο πατέρας της Κυριακής.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις