ΑΤΤΙΚΗ. Μια απέραντη θλίψη στην κοινωνία του Μαρκοπούλου έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του 27χρονου Νίκου, ο οποίος χθες βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο στην λεωφόρο Πόρτο Ράφτη.

Την ίδια ώρα, αγωνία υπάρχει και για την 22χρονη συνοδηγό του οχήματος η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 27χρονου οδηγού ο οποίος έμαθε από τους γιατρούς πως το παιδί του δεν βρίσκεται στη ζωή και λέει πως ο Νίκος είχε μόλις αγοράσει το αυτοκίνητο από το οποίο χθες βράδυ ανασύρθηκε νεκρός.



«Τώρα το είχε πάρει το αμάξι, καινούριο ήταν. Δεν μου είχε πει αν είχε τρακάρει άλλη φορά ή αν έτρεχε. Εγώ στο Νοσοκομείο πήγα και μου είπαν για τον Νίκο, δεν έχω μιλήσει με την Τροχαία να μάθω πως έγινε. Ήταν το καλύτερο παιδί», αναφέρει ο πατέρας του Νίκου μαζί με τον οποίον είχαν μια εταιρεία με βυτιοφόρα στο Μαρκόπουλο.

Ο 27χρονος Νίκος

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το αυτοκίνητο του 27χρονου κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα προτού καρφωθεί αρχικά σε μια στάση λεωφορείου και στη συνέχεια σε μια κολώνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του.

Όπως έγινε γνωστό, τόσο ο 27χρονος οδηγός όσο και η 22χρονη συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο με επτά πυροσβέστες και τρία οχήματα. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον 27χρονο χωρίς τις αισθήσεις και τη γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη όπου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις