ΣΥΡΟΣ. Περασμένες εποχές σε νυχτερινό μαγαζί της Σύρου, με το σπάσιμο των πιάτων να γίνεται με τη βοήθεια σκαπτικού μηχανήματος που μοιάζει με μικρή μπουλντόζα. Οι σκηνές είναι βγαλμένες από ελληνική ταινία: με την κατάλληλη ηχητική υπόκρουση, τον καλλιτέχνη δίπλα από την ορχήστρα και τον εορτάζοντα στη θέση του οδηγού.

Οι υπάλληλοι φέρνουν τη μία στίβα με πιάτα μετά την άλλη. Ο πρωταγωνιστής ήθελε, όπως είπε στον υπεύθυνο να κάνει κάτι που θα μείνει αξέχαστο και ασφαλώς τα κατάφερε.

Ο υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης μίλησε στο Mega για τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν μπροστά του και έκαναν το μαγαζί του viral στο διαδίκτυο.

Είχε κάποιος την γιορτή του και λέει «θα σπάσω πάρα πολλά πιάτα, φέρτε πιάτα στο μαγαζί».

Οι υπόλοιποι πελάτες έδειχναν να το απολαμβάνουν εξίσου, όπως τα μέλη της ορχήστρας και οι τραγουδιστές που ανέβαιναν στην πίστα.

Όλοι το διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι που… εξαντλήθηκαν τα πιάτα για σπάσιμο!

Οι ευχές για χρόνια πολλά συνεχίστηκαν μέχρι το πρώτο φως της ημέρας. Όταν ο άντρας που είχε γενέθλια αποφάσισε να βγάλει τα κλειδιά από το σκαπτικό μηχάνημα.

Το γλέντι φούντωσε και ολοκληρώθηκε μετά από ώρες. Όλοι όπως λέει ο ιδιοκτήτης του κέντρου πριν μας αποχαιρετήσει, έφυγαν χαμογελαστοί και ικανοποιημένοι.

Πάνω από όλα ο κεντρικός πρωταγωνιστής που πέτυχε όπως δείχνει η αναπαραγωγή του βίντεο στα social media περισσότερα από αυτά που φανταζόταν όταν ξεκινούσε από το σπίτι του.

Θυμηθείτε και την θρυλική σκηνή

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις