ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς ένας άντρας έπεσε από τον Λευκό Πύργο, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Οι συνθήκες της πτώσης παραμένουν άγνωστες. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άντρας «πρώτα έπεσε σε δέντρο, έσπασε το κλαδί και προσγειώθηκε στο έδαφος. Εκείνη την ώρα υπήρχε κόσμος κοντά και το μόνο που ακούστηκε, ήταν ο θόρυβος της πτώσης. Δεν το βρίσκω λογικό να πέσει από εκεί, αν δεν ήθελε να αυτοκτονήσει. Η Αστυνομία έφτασε πολύ γρήγορα. Οι διασώστες προσπάθησαν να τον σώσουν».

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., δεν προκύπτουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Η έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού συνεχίζεται, ενώ θα ληφθεί και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του Λευκού Πύργου.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που απέκλεισαν την περιοχή. Οι διασώστες προσπάθησαν να επαναφέρουν τον άντρα, ο οποίος ήταν χωρίς τις αισθήσεις του, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, διαπιστώνοντας, τελικά, τον θάνατό του.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν κλοιό γύρω από τη σορό του άντρα προκειμένου να τραβήξουν το σεντόνι και να γίνει η μακροσκοπική εξέταση από τον ιατροδικαστή που έφτασε στο σημείο.

Αποκλεισμένη είναι, ακόμα, η πρόσβαση και η έξοδος από τον Λευκό Πύργο και οι επισκέπτες παραμένουν μέσα προκειμένου οι αστυνομικοί να συλλέξουν καταθέσεις για το περιστατικό.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις