ΒΡΑΥΡΩΝΑ. Στον εντοπισμό του βρέφους που φέρεται να πετάχτηκε στα σκουπίδια έφτασαν οι αστυνομικές Αρχές το απόγευμα της Παρασκευής (10/5). Το βρέφος αγνοούνταν εδώ και αρκετές ώρες, όταν έγινε γνωστή η ιστορία φρίκης στη Βραυρώνα, με τους δύο γονείς του από το Νεπάλ να βρίσκονται ήδη υπό κράτηση. Πλέον αναμένεται η νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθεί εάν το βρέφος ήταν ήδη νεκρό όταν γεννήθηκε, ή εάν δολοφονήθηκε μετά τη γέννησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι, ηλικίας περίπου 30 χρόνων, πήγε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο με τη γυναίκα να αιμορραγεί και τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν πως βρισκόταν σε κύηση πέντε μηνών.

Σήμερα το πρωί φέρεται το βρέφος να πετάχτηκε στον κάδο σκουπιδιών που βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο που διέμεινε το ζευγάρι και όπου φέρεται να εργαζόταν τις τελευταίες ημέρες. Το στοιχείο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες προέρχεται από τις καταγραφές καμερών.

Ωστόσο, οι γιατροί τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουν προσδιορίσει το εάν η γυναίκα απέβαλε ή εάν γέννησε το βρέφος.

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν έκαναν επιτόπου έρευνα στο δωμάτιο που διέμενε το ζευγάρι και η εικόνα που αντίκρισαν ήταν, ένα δωμάτιο μέσα στα αίματα, από τον χώρο της τουαλέτας, μέχρι και το υπνοδωμάτιο και τα σεντόνια.

Υπό κράτηση και έρευνα οι δύο γονείς

Μέχρι τώρα, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει το περιστατικό, αλλά και το εάν το παιδί γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό και στη συνέχεια πετάχτηκε στον κάδο.

Στο υλικό από τις κάμερες, φαίνεται πώς κάποια στιγμή ένας άνδρας πετάει κάτι στα σκουπίδια, όμως, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο εις βάρος των δύο ατόμων. Ωστόσο, ήδη διεξάγονται έρευνες από την Αστυνομία και θα σχηματιστεί δικογραφία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις