ΠΑΡΟΣ. Ο εξουθενωμένος σκύλος κολυμπάει στη θάλασσα και η Πάρος βλέπει το σχετικό βίντεο να γίνεται viral. Το τράβηξε ο TikToker «Milonakis Kayak Fishing» που είχε βγει με το κανό του για ψάρεμα. Χωρίς να χάσει χρόνο πλησίασε το ζώο και το διέσωσε. Το ανέβασε δίπλα του και συνέχισε να κινηματογραφεί τις εικόνες. «Είσαι τυχερός» λέει στο τετράποδο ο σωτήρας του, που όπως τονίζει αρχικά πίστεψε πως επρόκειτο για φώκια. Ο σκύλος επέζησε και ο Έλληνας TikToker δέχεται τις τελευταίες μέρες συγχαρητήρια για την ευαισθησία και την πράξη του.

«Είναι σκύλος στη μέση του πουθενά» ακούγεται να λέει ο νεαρός στο ξεκίνημα του βίντεο. Αμέσως μετά κλείνει το κινητό του τηλέφωνο και το ανοίγει ξανά όταν το ζώο βρίσκεται δίπλα του, τυλιγμένο με μία πετσέτα.

Ο σκύλος τρέμει από το κρύο και την ταλαιπωρία, αλλά έχει διασωθεί. «Του έχω ρίξει τα ρούχα μου από πάνω και φαίνεται να έχει ηρεμήσει λίγο» λέει ο νεαρός.

Σε άλλο βίντεο στο youtube η διάσωση καταγράφεται καρέ – καρέ. Φαίνεται ο τρόπος που ο TikToker ανέβασε τον σκύλο στο κανό και τα όσα ακολούθησαν τα επόμενα λεπτά, μέχρι το κανό να επιστρέψει στη στεριά. Αμέσως μετά ο νεαρός παίρνει το δρόμο για κτηνιατρείο. Η ζωή του σκύλου έχει σωθεί.

Ο Tiktoker υποσχέθηκε επίσης ότι θα πηγαίνει να βλέπει το σκυλάκι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Τα συγχαρητήρια για την πράξη του δεν έχουν σταματήσει από τη στιγμή που τα βίντεο ανέβηκαν στο διαδίκτυο.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις