ΜΟΛΑΟΙ. Συγκινητικό ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους όσοι στήριξαν την προσπάθεια της να διατηρηθεί στη ζωή, αλλά και όλους εκείνους που συμμετείχαν μετέπειτα στο πένθος τους, εκφράζει η οικογένεια της αδικοχαμένης 18χρονης Παναγιώτας Αρώνη από τη Δαιμονιά Δ.Ε. Ασωπού Λακωνίας, η οποία δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει τη πιο μεγάλη μάχη για τη ζωή της, ύστερα από το σοβαρό τραυματισμό της σε τροχαίο.

Αναφέρουν, χαρακτηριστικά, οι συγγενείς της Παναγιώτας:

«Η μητέρα και οι συγγενείς της 18χρονης Παναγιώτας από την περιοχή της Δ.Ε. Ασωπού, η οποία τελικά δεν άντεξε και έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων, ευχαριστούν θερμά όλους όσους συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος τους για την απώλειά της και στέκονται στο πλευρό τους στον ανείπωτο πόνο τους.

Παράλληλα όμως αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά το Δήμο Μονεμβασίας και το Νομικό Πρόσωπο για τη στήριξή τους καθώς και όσους κατέθεσαν σε τραπεζικό λογαριασμό το περίσσευμα της αγάπης τους και της ανθρώπινης αλληλεγγύης τους, αποδεικνύοντας ότι στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί».

Το Notospress εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της Παναγιώτας.