ΣΠΑΡΤΗ. Μια πολύ επιτυχημένη χοροεσπερίδα διοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο Πρόνοιας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Σπάρτης την Παρασκευή 12 Ιουνίου στο κέντρο Αmi στη Μαγούλα. Δείτε το video

Με απόφαση του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου και πρόταση του προέδρου κ. Αλέκου Βουνάση οργανώθηκε μια πρωτότυπη χοροεσπερίδα με δώρα, εκπλήξεις και σημαντικές ανακοινώσεις, κέφι, τραγούδι και χορό.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ απόλαυσαν δείπνο και καλλιτεχνικό πρόγραμμα δωρεάν.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης μεταξύ άλλων ξεχώρισαν:

- Η χορωδία μικρών παιδιών από το Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας που υποδέχθηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ με τραγούδια διαμορφωμένε για την περίσταση.

- Τα δώρα που προσέφεραν στους προσκεκλημένους οι επιχειρήσεις της Σπάρτης Spartan Agroland – Αννα Λουμάκη, Ρήγας Κώστας Εμπόριο – Service Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Mega Euronics Φουντάς Γιάννης Εμπόριο Ηλεκτρικών Ειδών, MediShop Aλεξόπουλος – Γκλέκας.

- Η χορωδία των γυναικών του ΚΑΠΗ που απέδωσε εξαιρετικά μελωδίες υπο τη διεύθυνση της Ηλέκτρας Βλαχονικολού.

- Η βραβεύσεις και οι διακρίσεις των δύο μεγαλύτερων σε ηλικία μελών του ΚΑΠΗ και των μελών της Χορωδίας.

- To menu της βραδιάς και το δροσιστικό της υποδοχής

- Το σύντομο video ου παρουσίασε με τρόπο μοναδικό τις απόψεις και τις συμβουλές των μελών του ΚΑΠΗ.

- Τα έντυπα της εκδήλωσης

- Οι θέσεις και δεσμεύσεις τόσο του Προέδρου του Ν.Π. Πρόνοιας όσο και του Δημάρχου για συνεχή στήριξη των Ηλικιωμένων από το ΚΑΠΗ σε πόλη και χωριά. Τόνισαν ότι τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας είναι πολλά, ακόμα ο Δήμος δεν έχει ανταποδώσει όσα πρέπει και πολύ σύντομα δράσεις, προγράμματα και εκδηλώσεις θα εμπλουτίσουν τη ζωή των μελών του ΚΑΠΗ που δοκιμάζονται από την κρίση που επέφεραν πολιτικές και εξαρτήσεις.

Με τη λήξη της χοροεσπερίδας τα μέλη του ΚΑΠΗ εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους και ζήτησαν τέτοιες εκδηλώσεις να επαναληφθούν και στο μέλλον.

Χαρακτήρισαν την βραδιά μοναδική ευκαιρία για να εκφραστούν, να γνωριστούν ακόμα καλύτερα και να εκφράσουν και τις θέσεις τους για τα ζητήματα που τους απασχολούν.