ΛΑΚΩΝΙΑ. Το Παράρτημα Λακωνίας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης πραγματοποίησε την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016, την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Κέντρο «ΑΜΙ» στην Μαγούλα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η απονομή των πτυχίων στα μέλη του παραρτήματος που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Διασωστών της Ε.Ο.Δ..

Την βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο Αντιστράτηγος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος και επίτιμος Πρόεδρος του παραρτήματος Λακωνίας της Ε.Ο.Δ., κ. Χρύσανθος Αθανασόπουλος, στον οποίο η Πρόεδρος του Δ.Σ., Πολυτίμη Σταθάκου, παρέδωσε τα διακριτικά σήματα και την ταυτότητα Επίτιμου Προέδρου της ΕΟΔ.

Συμμετείχαν 35 εθελοντές – διασώστες, μέλη της Ε.Ο.Δ. Λακωνίας καθώς και πολλοί φίλοι της Ομάδας, οι οποίοι διασκέδασαν και χόρεψαν στους ρυθμούς του εξαιρετικού προγράμματος της ορχήστρας «Λαϊκές Νότες» στην οποία συμμετέχει και ο διασώστης Νίκος Αποστολάκος.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας, με σχετική ανακοίνωσή της, ευχαριστεί θερμά την ορχήστρα για την πολύ όμορφη βραδιά που επιφύλαξαν στους παρευρισκόμενους.