Σε μια όμορφη εκδήλωση καλούν οι γονείς και το Προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες

ΣΠΑΡΤΗ. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης (Συκαράκι) σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Σχολείου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες που έχει καθιερωθεί να είναι η 3η Δεκεμβρίου, διοργανώνει και προσκαλεί σε μια όμορφη εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 17.30 στο ξενοδοχείο Sparta Inn στη Σπάρτη.

Θα προσφερθούν τσάι, καφές και γλυκό.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλείται όποιος επιθυμεί να παρευρεθεί να επικοινωνήσει στα παρακάτω τηλέφωνα ώστε να εξασφαλίσει πρόσκληση:

- Καίτη Σταπάκη Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων : 6944338918

- Χυτούδης Αλέξανδρος : 6949193510