ΣΠΑΡΤΗ. Εν μέσω προσδοκίας από τη μια αλλά και σοβαρών παραπόνων απο την άλλη το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Σπάρτης, προχωρά σε εγγραφές συμμετοχής μελών του ΚΑΠΗ (ΚΑΠΗ Σπάρτης και Παραρτημάτων) για ιαματικά λουτρά στην Αιδηψό Ευβοίας. Όπως κάνει τα δύο τελευταία χρόνια οργανώνει την συγκεκριμένη εκδρομή για την οποία όσος είναι ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων τόσες είναι και οι επισημάνσεις για ζητήματα που θα πρέπει να επιληφθεί είτε το Δ.Σ. είτε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης.

Φέτος στην αποστολή στην Αιδηψό από 9 Ιουνίου έως 16 Ιουνίου θα συμμετάσχουν 100 άτομα και από 16 Ιουνίου έως 23 Ιουνίου θα συμμετάσχουν άλλα 100 άτομα.

Τα μέλη που επιθυμούν την συμμετοχή τους στις 8ημερες διακοπές (7 διανυκτερεύσεις) θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στην Γραμματεία του ΚΑΠΗ (Γκορτσολόγου119) έως την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 (ώρα 12η μεσημβρινή)

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Η τιμή είναι 126,00€ ανά άτομο.
Στην τιμή περιλαμβάνονται επτά (7) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο των λουτρών με πλήρη διατροφή. Όσοι χρειάζονται ειδικό ιατρικό διαιτολόγιο πρέπει να το δηλώνουν, προσκομίζοντας ιατρικό σημείωμα. Κάθε λουόμενος θα υπογράψει υπεύθυνη δήλωση, πως ο ιατρός του, του παρέχει το δικαίωμα να συμμετέχει στα Ιαματικά Λουτρά. Τα άπορα μέλη του Κ.Α.Π.Η. θα τύχουν οικονομικότερης συμμετοχής. Εάν τα ενδιαφερόμενα μέλη του ΚΑΠΗ ξεπερνούν τα 200 άτομα θα γίνει έρευνα ώστε να βρεθούν κενές ημερομηνίες ιαματικών προορισμών.

Πάντως έως ότου αναχωρήσουν τα μέλη του ΚΑΠΗ θα πρέπει να διορθωθούν προβλήματα και καταστάσεις που σημειώθηκαν το 2016.