ΣΠΑΡΤΗ. Η Νikolidakis Group εισέρχεται δυναμικά με νέο brand στο χώρο των επίπλων για όλο το σπίτι, με υπέροχες και προσιτές προτάσεις και επεκτείνει πλέον τις δραστηριότητές της στην αγορά των επίπλων για όλο το σπίτι με τη νέα ονομασία PESROOM.

Την κίνηση αυτή την υποστηρίζουν στο ξεκίνημά της 14 καταστήματα με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του επίπλου. Ένα από αυτά είναι το PΕSROOM στη Σπάρτη.
Πρόκειται για την επιχείρηση που λειτουργούσε για χρόνια και με επιτυχία στην οδό Θερμοπυλών 151 και μεταφέρθηκε αλλάζοντας ταυτόχρονα και τις διακριτικές πινακίδες της σε ένα εξίσου μεγάλο χώρο αλλά πιο κοντά μας, στην οδό Θερμοπυλών 101.

Πρόσωπα γνωστά κι έμπειρά μας υποδέχονται και μας συμβουλεύουν. Ομάδα εξειδικευμένων σχεδιαστών και stylists, διαμορφώνει το παιδικό δωμάτιο, το καθιστικό, την κρεβατοκάμαρα και την ντουλάπα των ονείρων σας.

Tο νέο κατάστημα PESROOM στη Σπάρτη διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, την αξιοπιστία και την άριστη εξυπηρέτηση, ενώ συνδυάζει την πολυετή εμπειρία στο χώρο των επίπλων προτείνοντας ολοκληρωμένες διακοσμητικές προτάσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις. Αυτές τις ημέρες προσφέρει έως 20% έκπτωση σε όλα τα έπιπλα!

Παιδικό Νεανικό

Το παιδικό-νεανικό δωμάτιο είναι ο πιο διασκεδαστικός χώρος του σπιτιού. Περικλείει όλη τη χαρά, τη ζωντάνια και τη δημιουργικότητα που θέλει να εκφράσει ένα παιδί.

Η PESROOM δημιουργεί προτάσεις εμπνευσμένες από τα όνειρα των παιδιών, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια, την ποιότητα και την εργονομία. Δημιουργεί προϊόντα και διακοσμητικές προτάσεις οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν στο ξεχωριστό χαρακτήρα και στις διαφορετικές δραστηριότητές κάθε παιδιού.
Διαμορφώνει μαζί μας, τον χώρο που θα τους προσφέρει άνεση και αυτονομία, από το διάβασμα και τον ύπνο μέχρι το άραγμα με φίλους και το gaming.

Έναν καλαίσθητο χώρο που θα βοηθήσει τα παιδία να αναπτύξουν τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση τους.
Με τη βοήθεια του PESROOM στη Σπάρτη δημιουργούμε τον δικό τους ονειρεμένο χώρο!