ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. «Οι προσπάθειες εντοπισμού σταματούν εδώ. Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα'θελαμε. Η Ηλιάννα μας δεν είναι πια εδώ. Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας. Η Αστυνομία θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση». Με αυτά τα λόγια της φίλης της Ηλιάννας, Χριστίνας Λαμπούση, γράφεται ο επίλογος της ιστορίας της 26χρονης που εξαφανίστηκε από τον Ασωπό Μονεμβασίας την προηγούμενη Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στη σελίδα της Ομάδας Αναζήτησής της που είχε δημιουργηθεί στο facebook.

Όπως νωρίτερα έγραψε το Notospress, το λευκό Toyota Yaris που οδηγούσε βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου σε απόκρημνη πλευρά στα Τηγάνια, κοντά στην Ελιά του Δήμου Μονεμβασίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στη θάλασσα κοντά στην παραλία Τηγάνια στην Ελιά, κάτω από ένα ξωκλήσι που βρίσκεται εκεί. Η 26χρονη φαίνεται πως έπεσε στο γκρεμό και καρφώθηκε στο βυθό. Παρά το γεγονός ότι ομάδες αναζήτησης πέρασαν από το σημείο δεν εντόπισαν τα ίχνη της διότι το αυτοκίνητο ήταν κάτω από την επιφάνεια του νερού καλυμμένο με φύκια. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο δυστυχώς βρίσκεται και η άτυχη κοπέλα εντόπισε σήμερα το μεσημέρι ψαράς.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μαρουδάς ενώ έχει στηθεί μια μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού της σωρού της.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ηλιάννας.