ΛΑΚΩΝΙΑ. Την Βασιλόπιτα έκοψαν οι Τρίτεκνοι της Λακωνίας. Το απόγευμα της Δευτέρας 10/2/20 στον φιλόξενο χώρο του Street 73 στο κέντρο της Σπάρτης το Δ.Σ. και μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Λακωνίας αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος και έκοψαν την πίτα που ευλόγησε ο πατέρας Κωνσταντίνος.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Λυμπεράκος ευχήθηκε υγεία και κάλεσε τους τρίτεκνους της Λακωνίας να εγγραφούν στο Σύλλογο προκειμένου να απολαμβάνουν ελαφρύνσεις και απαλλαγές αλλά και να συνδράμουν στην προσπάθεια του Συλλόγου.

Oπως είπε στην κάμερα του notospress.gr o Σύλλογος είναι σε επαφή με τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Δούκα προκειμένου ο Δήμος να προχωρήσει σε μείωση των δημοτικών τελών στις τρίτεκνες οικογένειες του Δήμου Σπάρτης, κάτι που έχει γίνει άλλωστε σε άλλους δήμους της Λακωνίας και της Πελοποννήσου. Επίσης ανακοίνωσε κι ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Λακωνίας κ. Δαμιανό Σταθάκο και το ΔΣ για την έκπτωση 15% στους Τρίτεκνους σε δρομολόγια εντός κι εκτός Λακωνίας. Την έκπτωση λαμβάνουν όσοι έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις τους έναντι του Συλλόγου Τριτέκων. Η εγγραφή στον Σύλλογο απαιτεί Πιστοποιητικό Γεννήσεων, φωτογραφίες των μελών και ετήσια συνδρομή 10€.