Γράφει ο Γιάννης Τούμπουρας*

Είναι σημαντικό να γνωρίζει κανείς πως η απόφραξη των σωληνώσεων και η εκκένωση των βόθρων είναι πρωτίστως θέμα υγιεινής των κοινόχρηστων χώρων και των κατοικιών γενικότερα και πως η καλή και τακτική συντήρηση τους είναι απαραίτητη για να αποφύγουμε κάποιο έντονο πρόβλημα απόφραξης και να γλυτώσουμε χρόνο και χρήμα.

1. Τακτική συντήρηση. Η τακτική συντήρηση μπορεί να σώσει τους σωλήνες σας, τα φρεάτια και να σας γλιτώσει από κάποια μεγάλη απόφραξη. Επίσης θα σας μειώσει το κόστος αν είστε κάποια μεγάλη επιχείρηση.

2. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς στις αποφράξεις. Η καλύτερη δουλειά δεν γίνεται από κάποιον που δεν είναι ειδικός. Ακόμα και υδραυλικός αν είναι, δεν θα έχει τα μηχανήματα για να σας κάνει τη δουλειά της απόφραξης.

3. Κατάλληλα εργαλεία αποφράξεων. Τα κατάλληλα εργαλεία της απόφραξης εκτός από την ατσαλίνα είναι η κάμερα και το πιεστικό με νερό με εύκαμπτους σωλήνες για μεγάλες αποστάσεις. Εξειδικευμένα εργαλεία για αποφράξεις δεν θα βρείτε πουθενά αλλού εκτός από τα συγκεκριμένα συνεργεία αποφράξεων.

4. Έγκυρη απόφραξη. Η απόφραξη πρέπει να γίνεται στην ώρα της ή πριν φράξει τελείως. Είναι προτιμότερο να κάνετε μια απόφραξη πριν βουλώσει τελείως ο νεροχύτης, το μπάνιο ή το φρεάτιο, παρά όταν έχει ήδη συντελεστεί το βούλωμα και έχουν αρχίσει τα νερά να ξεχειλίζουν και να διαρρηγνύουν την οικοδομή και τα πλακάκια.

* Η εταιρεία ΤΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, βρίσκεται στη Σπάρτη Λακωνίας και εξειδικεύεται στις εκκενώσεις βόθρων. Με εμπειρία άνω των 15 ετών στο χώρο , η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες, αποφράξεις, εκκενώσεις βόθρων, αναλαμβάνοντας από την αρχή μέχρι το τέλος υπεύθυνα όλα τα καθήκοντα.
Η εταιρεία είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για καθαρές εργασίες και εξυπηρετούν 24 ώρες το 24ωρο, στις καλύτερες τιμές της αγοράς . Η πολύχρονη πείρα μας και η άμεση ανταπόκριση στο χώρο σας, μας κατατάσσει ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες για Εκκενώσεις Βόθρων, αποφράξεις φρεατίων.

10 χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό διυλιστηρίων. Αναλαμβάνουμε έργα σε όλη την Ελλάδα κατόπιν αιτήματος.

Λαμβάνοντας υπόψη την εκτεταμένη εμπειρία και τις άριστες σχέσεις μεταξύ των πελατών και της εταιρείας μας, ο Γ. Τούμπουρας και οι συνεργάτες του είναι πάντα πρόθυμοι να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.

Εξυπηρετούμε Σπάρτη, Τρίπολη, Κόρινθο, με ιδιόκτητα φορτηγά και μηχανήματα, μετά από συνεννόηση με τον πελάτη, ανάλογα με το πρόβλημα, στις τις πιο οικονομικές λύσεις
Θα μας βρείτε στα τηλεφωνά εποικοινωνιας6944574111- 6947562288&2731029813