ΣΠΑΡΤΗ. Διαγωνισμό φωτογραφίας διοργάνωσε ο μουσικός σταθμός Hit fm 93.6 fm ο απόλυτος μουσικός σταθμός της Λέσβου.
Μένουμε σπίτι …αλλά όχι απομονωμένοι , δημιουργούμε μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και σας καλούμε σε έναν φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα “δημιουργούμε εντός” οι φωτογραφίες μπορεί να είναι από το παρελθόν ή και σημερινές , η ανακοίνωση του σταθμού μέσα από τις εκπομπές του.
Ο Λάκωνας Αλέξανδρος Μπουγάδης ήταν ο νικητής μιας και η φωτογραφία του πήρε το 1ο Χρυσό Βραβείο , ο σταθμός έκανε και ένα μικρό αφιέρωμα στην Σπάρτη και στην Λακωνία γενικότερα.
Η φωτογραφία του Αλέξανδρου απεικονίζει ένα κορίτσι που θέλει να βγει έξω , να τρέξει , να παίξει να δει τους φίλους της και δυστυχώς δεν μπορεί , παρά να αγναντεύει το φως του ήλιου από μέσα…

Hit 93,6 fm
Oι μεγαλύτερες Επιτυχίες παίζουν εδώ!! Συντονιστείτε στον απόλυτα Μουσικό Σταθμό της Λέσβου και ακούστε όλες τις τελευταίες Επιτυχίες της Ελληνικής μουσικής! Μαζί σας καθημερινά με live εκπομπές από τις 07:00 το πρωί μέχρι και τις 00:00 το βράδυ, σας κάνουμε την πιο κεφάτη παρέα και σας στέλνουμε όοολα τα Θετικά Vibes. Άκούστε μας και Online από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου κι αν βρίσκεστε! Μπείτε στο site του Hit 93.6 fm, https://hit936fm.gr/, ενημερωθείτε για τα τελευταία μουσικά νέα και μάθετε πρώτοι όλα τα celebrity news! Συντονίσου & Άκου!
Οι μεγαλύτερες Επιτυχίες παίζουν εδώ !!!