ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ. Προς πώληση βρίσκεται μία εντυπωσιακή βίλα Splendide, στον οικισμό του Άγιου Αιμιλιανού, στο Πόρτο Χέλι, η οποία διατίθεται στην τιμή των 7,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το πωλητήριο του γραφείου Sotheby's International Realty.
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ακίνητο με μαγευτική θέα στη θάλασσα, το οποίο βρίσκεται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και έχει πρόσβαση στη δική του ιδιωτική παραλία.
Η εντυπωσιακή βίλα των 7.104 τ.μ. βρίσκεται στον οικισμό «Άγιος Αιμιλιανός», στο Πόρτο Χέλι και αποπνέει χαλαρωτική πολυτέλεια.

Σύμφωνα με τη Sotheby's International Realty το ακίνητο διαθέτει 8 υπνοδωμάτια, τα οποία διαθέτουν όλα εσωτερικά μπάνια και πλήρως εξοπλισμένους εσωτερικούς χώρους. Οι κοινόχρηστοι χώροι, διαθέτουν τόσο ανεμιστήρες, όσο και τζάκια που δημιουργούν χαρλαρωτική ατμόσφαιρα όλες τις εποχές του χρόνου, ενώ φυσικά η βίλα είναι εξοπλισμένη με παροχές τελευταίας τεχνολογίας.

Στους εξωτερικούς χώρους μπορεί να βρει κανείς μία μεγάλη πισίνα και χώρους για ηλιοθεραπεία, ένα καθιστικό, αλλά και μία μεγάλη τραπεζαρία!