ΣΠΑΡΤΗ. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Βαφειού – Ριζάς στην Ριζά Σπάρτης, το απόγευμα του Σαββάτου 5.9.2020, τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας του Αλέξανδρου Μπουγάδη με θέμα «Άνθρωποι».

Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια εξαιρετική σειρά φωτογραφιών και να ακούσουν την αλήθεια του καλλιτέχνη, βλέποντας τα έργα του από τη δική του οπτική γωνία. Ενός καλλιτέχνη που, όπως τόνισε ο ίδιος, επιμένει να δημιουργεί, επιδιώκοντας να καταξιωθεί μέσα από το έργο του κι όχι μέσω της αναγνωρισιμότητάς του ως προσώπου. Ενός καλλιτέχνη που τον χαρακτηρίζει η ευγένεια και η αγάπη για τον άνθρωπο, και που παλεύει να ανεβάσει το πολιτισμικό επίπεδο του τόπου του, απορρίπτοντας εύκολες συνταγές και λύσεις…

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν: ο Σεβαστός πατέρας Ευσέβιος Ρασσιάς, οι Βουλευτές του Νομού Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης και κ. Σταύρος Αραχωβίτης, ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος, ο Πρόεδρος της κοινότητας Βαφειού – Ριζάς – Αμυκλών κ. Κώστας Κόνιαρης, η πρόεδρος του Ερυθρού Σταύρου Σπάρτης κ. Ποτούλα Ορφανού, ο Αρχιτέκτονος και Πολιτικός Μηχανικός κ. Γιώργος Γιαξόγλου, και πλήθος κόσμου.

Η Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα ομίλου UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σπάρτης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαφειού – Ριζάς.

Θα παραμείνει στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Βαφειού – Ριζάς στην Ριζά Σπάρτης έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες 19:00 – 22:00.