Γράφει ο Χρόνος Πολυχρονίου, υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας της «Κοινωνικής Συμφωνίας»

Είσαστε όλοι μάρτυρες. Βλέπεται καθημερινά το λεγόμενο «σύστημα» να διοχετεύει εντέχνως την δυσαρέσκεια του κόσμου του ΠΑΣΟΚ, προς μια ήπια και χλιαρή Αριστερά, αυτή του Φώτη Κουβέλη, εις βάρος βασικά της «Κοινωνικής Συμφωνίας», και δευτερευόντως του ΣΥΡΙΖΑ, των Οικολόγων και βεβαίως του ΚΚΕ. Να πνίγουν κυριολεκτικά τον πολιτικό μας λόγο και να μην αφήνουν τον μετέωρο ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ να πλησιάσει προς την φυσική προοδευτική του κατεύθυνση, αυτή της «Κοινωνικής Συμφωνίας» των κυρίων Κατσέλη και Καστανίδη.

Για το λόγο αυτό, εμάς τους εκφραστές και υποψηφίους της «Κοινωνικής Συμφωνίας» δεν μας παίζουν καθόλου τα φερέφωνα των κεντρικών ΜΜΕ, της ιδιωτικής τηλεόρασης, των δημοσκοπήσεων και της κατανομής του τηλεοπτικού χρόνου.

Ομοίως και από την άλλη πλευρά να στραγγαλίζουν την πορεία που δείχνει να έχει το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του Πάνου Καμένου, προ όφελος της κυρίας Μπακογιάννη και λιγότερο του κυρίου Καρατζαφέρη ο οποίος έπαψε να αποτελεί απειλή . Ταυτόχρονα αφήνουν στα απυρόβλητο την «Χρυσή Αυγή» την οποία όμως διαφημίζουν έντεχνα μέσω των δημοσκοπήσεων.

Αυτά αποτελούν απλό παράπονο ; Όχι αποτελούν καταγγελία και μάλιστα αυτή τη συγκυρία. Και θυμηθείτε τη να την αξιολογήσετε εσείς αυτή την καταγγελία αμέσως μετά τις Εκλογές, τότε που τα ριγμένα αυτά κυριολεκτικά κόμματα εμφανίσουν εκλογικά ποσοστά δυσανάλογα της συμπεριφοράς που τους επιφυλάχθηκε. Διότι μετά από αυτές εδώ τις Εκλογές, όπου θα απομειωθεί συνολικά το ποσοστό του ξοφλημένου αυτού πολιτικού συστήματος του δικομματισμού των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, έρχονται σύντομα και οι …επόμενες Εκλογές.

Σε ότι αφορά το σύστημα πληροφόρησης, να ξεκαθαρίσουμε ότι ευτυχώς που υπάρχουν και τα Τοπικά Μέσα τα οποία κρατούν όσο μπορούν μια αξιοπρεπή στάση και δεν έχουμε κανένα απολύτως παράπονο μαζί τους. Ευτυχώς.