Με κάθε τρόπο να διαφυλαχθεί ή υγεία ή να λησμονηθεί η 28η Οκτωβρίου;

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Η ΦΕΚ που υπογράφουν υπουργοί της Κυβέρνησης Μητσοτάκη απαγορεύονται οι πάσης φύσεως παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου. Έτσι η Κυβέρνηση με πρόσχημα την διαφύλαξη της υγείας των πολιτών απαγορεύει και τις μηχανοκίνητες παρελάσεις αφού διαπιστώνει κίνδυνο μετάδοσης του ιού από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο.

Αναρωτιούνται οι πολίτες πως είναι δυνατόν να απειλείται η υγεία σε μια παρέλαση οχημάτων και όχι σε μία διαδήλωση πεζών στο κέντρο της Αθήνας. Πως είναι δυνατόν να κολλήσει ο ιός από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο (!) και όχι από άνθρωπο σε άνθρωπο σε μια λαϊκή αγορά…

Είναι φανερή η προσπάθεια επέτειοι όπως οι Εθνικές να υποβαθμιστούν και σιγά – σιγά να ξεχαστούν. Επιθυμία όχι μόνον των απογόνων των Ναζί και των φασιστών της εποχής αλλά απ΄ ότι φαίνεται και των ελληνικών πολιτικών δυνάμεων.

Αποκαλύπτεται με τον πλέον προκλητικό τρόπο μια καλά σχεδιασμένη προσπάθεια ποδηγέτησης και ύπνωσης των λαών που έγραψαν ιστορία, ίσως για να μην την ξαναγράψουν.

Όχι, λοιπόν. Κανείς ας μην γίνει άλλοθι και παιχνίδι κανενός. Αντί για την μηχανοκίνητη πορεία μπορούμε - ακόμα το επιτρέπουν - να σηκώσουμε πιο ψηλά τη σημαία της Ελλάδας. Να τραγουδήσουμε πιο δυνατά τα τραγούδια του Έπους. Να προσευχηθούμε για την ανάπαυση των ψυχών όσων έπεσαν στον πόλεμο. Να μιλήσουμε σε παιδιά και εγγόνια για τους Έλληνες του 40 και για το παγκόσμιο κατόρθωμα να αντισταθούν στον Άξονα των Ναζί και του Ιταλικού Φασισμού σαν νέοι Σπαρτιάτες στις Θερμοπύλες.

Η ψυχή και το πνεύμα δεν φυλακίζεται! Είναι κάτι που λησμονούν όσοι θέλουν να διαφεντεύουν τους λαούς. Σπεύδουν να αποκόψουν κάθε ανθό ελεύθερης έκφρασης μα διάφορα προσχήματα και ξεχνούν αυτό που έγραψε ο Ντίνος Χριστιανόπουλος: «Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε, όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος».

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος στέλνει το δικό του μήνυμα αναγγέλλοντας την έκδοση του ΦΕΚ και την ακύρωση της μηχανοκίνητης παρέλασης σον δήμο του.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκρηξη κρουσμάτων στη Πελοπόννησο! Έφτασαν τα 42!

Aυτοκτονία! Ένας πυροβολισμός συγκλόνισε το κοσμικό Λουτράκι

Απειλούν να πάρουν τα όπλα οι Ρομά της Σπάρτης γιατί «αδικήθηκε» ομόφυλός τους! (video/photos)

Ηλεία: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο ο Θανάσης και η Χριστίνα Καρούσου! Θρήνος για το ζευγάρι

Συμμορία ξάφριζε τουρίστες στη Πελοπόννησο

Τα χιλιάσαμε! Ασυγκράτητος πλέον ο κορωνοϊός στην Ελλάδα! 1259 κρούσματα!