Η ώρα του καφέ είναι πάντα!

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Ισως από τις λίγες συνήθειες που αντιστάθηκαν στην πανδημία. Σίγουρα από τις ελληνικές συνήθειες που κράτησαν «ζωντανή» την ανθρώπινη σχέση. Noερή απόλαυση της παρέας ή μπροστά σε οθόνη κάθε διάστασης… Ένας καφές της αρεσκείας σου τις δύσκολες ώρες της μοναξιάς, της απομόνωσης, της υπερπροσπάθειας και της μάχης για τη ζωή των συνανθρώπων μας…

Μπορεί να μας λείπει αφόρητα η κοινωνική και κοσμική ζωή με άρωμα καφέ. Η αποχή από το καθημερινό ραντεβού στα café και τα καφενεία. Εκεί που με αφορμή, αιτία ή άλλοθι τον καφέ ζούμε και δημιουργούμε την καθημερινότητα. Θα επιστρέψουμε…

Σήμερα, σε άδειους δρόμους διασταυρώνονται διανομείς που φέρνουν στην ώρα του τον καφέ που αντιστέκεται… Εθελοντές για να μείνει ζωντανή μια συνήθεια ζωής. Ποιος δεν τους ευχαριστεί γι αυτό!

Όμως το άρωμα και η γεύση του καλού καφέ θα είναι πάντα εδώ και για έναν άλλο λόγο. Γιατί υπάρχει η φροντίδα και η εξειδίκευση των ανθρώπων που είναι πάντα παρόντες. Ανθρώπων που δημιούργησαν οργανωμένες επιχειρήσεις και «σπούδασαν» τον καφέ για χάρη μας.

Ελληνικός καφές, κλασσικός και σκούρος. Καφές φίλτρου. Espresso: Hausbrandt, Nadali και Antica Tostatura Triestina

Kαι δίπλα σε ποικιλίες και είδη καφέ ένας ολόκληρος κόσμος όσα χρειάζεται είτε ο μοναχικός μερακλής, είτε η κοινωνική νοικοκυρά, είτε ο σκληρά εργαζόμενος είτε ο επαγγελματίας του καφέ.

Είδη και εξοπλισμός. Από την μικρή φλόγα του σπιτιού έως τα σύγχρονα είδη barista.

Καφές Βεκράκος. Από το 1922

Σπάρτη – Αλέσια

https://vekrakos.gr/

Τηλέφωνο: 2731028408