Γράφει ο Διονύσης Θωμάς

Όσο πλησιάζουμε προς την 17η Ιουνίου και τις εκλογές ο πανικός των πολιτικών δυνάμεων του μνημονίου και όλου του συστήματος που τις υποστηρίζει, (οικονομικά συμφέροντα, καναλάρχες, κλπ) δείχνει να ξεφεύγει πέρα από τα όρια κάθε λογικής.

Οι εξελίξεις και τα λεγόμενα τους τις τελευταίες μέρες είναι αποδεικτικές.
Τα βιντεάκια και τα διαφημιστικά σπότ που οδήγησαν μέχρι και τον διαφημιστή της Ν. Δ. σε παραίτηση είναι χαρακτηριστικά.

Η απουσία θέσεων και προγράμματος κραυγαλέα! Α! και για την κατάρρευση των Ισπανικών τραπεζών…. Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και οι συνιστώσες το χαβά τους. Άλλη ψάχνει το μεσαίο χώρο, άλλη βρίσκει την αδελφή ψυχή στη Χρυσή Αυγή! Ψυχραιμία!

Όσο για το κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου, αυτοί κι αν έχουν χάσει τη μπάλα!
Τη Πέμπτη 7 Ιουνίου, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιούσε την προεκλογική του συγκέντρωση στη Κεντρική Πλατεία της Σπάρτη με ομιλητή τον Αλ. Τσίπρα, το ΠΑΣΟΚ είχε συγκέντρωση σε αίθουσα ξενοδοχείου με ομιλητή τον κο Μ. Παπαϊωάννου, ο οποίος σε κάποιο σημείο της ομιλίας του είπε (το βίντεο της ομιλίας του είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού (Παπαιωάννου Video 1- Παπαιωάννου Video 2- Παπαιωάννου Video 3)
"Ο τυφλός Πασόκος ταξιτζής που εισέπραττε επίδομα και ο Πασόκος που ακόμα εισπράττει τη σύνταξη της μάνας του που πέθανε πριν 10 χρόνια δεν είναι μαζί μας απόψε, είναι στη πλατεία!"

Αν κατάλαβα καλά, κύριοι του ΠΑΣΟΚ, μέχρι σήμερα μοιράζατε προνοιακά επιδόματα στους οπαδούς σας; Η τα μοίραζε και αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ;
Τι πίνετε και δεν μας δίνετε; Έλεος!