Ένα e-learning στις ναυτιλιακές σπουδές είναι εξαιρετικά απαραίτητο τόσο για τους θαλάσσιους όσο και για τους χερσαίους επαγγελματίες ώστε να μένουν συγχρονισμένοι με τη συνεχώς μεταβαλλόμενη θαλάσσια βιομηχανία.

Εάν αναζητάτε θέσεις εργασίας στη ναυτιλία, αυτός ο οδηγός ίσως σας φανεί χρήσιμος.

  1. Marine Engineer: Η καριέρα των μηχανικών πλοίων ασχολείται με τη συντήρηση και την επισκευή μηχανημάτων του πλοίου. Αυτός είναι ένας συναρπαστικός κλάδος για σταδιοδρομία για όσους ενδιαφέρονται για την τεχνική πτυχή των πλοίων.
  2. Naval Architect: Το επάγγελμα της ναυτικής αρχιτεκτονικής περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την οργάνωση πλοίων κάθε είδους. Η επιλογή σταδιοδρομίας στη ναυτική αρχιτεκτονική έχει πολλές ευκαιρίες με υψηλές αποδοχές.
  3. Shipping Broker: Το επάγγελμα ενός μεσίτη πλοίων ασχολείται με την αγορά και πώληση πλοίων και τη μεταφορά φορτίου. Πάνω από τις θεωρητικές γνώσεις, αυτός ο τομέας αφορά περισσότερο την ύπαρξη στην αγορά και την εκμάθηση διαφορετικών κανόνων του παιχνιδιού. Αυτός είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός αλλά ικανοποιητικός τομέας. Ως μεσίτης πλοίων κάποιος λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ των πλοιοκτητών και των ναυλωτών.
  4. Λοστρόμος: Η δουλειά του λοστρόμου εμπίπτει στη συντήρηση του καταστρώματος των πλοίων. Βοηθούν στην εκτέλεση διαφόρων λειτουργιών του πλοίου και καθοδηγούν το τμήμα πληρώματος του πλοίου.
  5. Ordinary Seaman (OS): Αυτή η εργασία περιλαμβάνει την εκτέλεση εργασιών στο τμήμα καταστρώματος των πλοίων. Η καριέρα ως απλός ναυτικός είναι το σκαλοπάτι για μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στη θάλασσα.
  6. Ship Fitter: Η δουλειά του πλοιάρχου περιλαμβάνει την επισκευή και συντήρηση του πλοίου υπό την καθοδήγηση του αξιωματικού του πλοίου.
  7. Tugboat Jobs: Οι εργασίες σε ρυμουλκά είναι για εκείνους τους ανθρώπους που αγαπούν τη θάλασσα αλλά θέλουν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με την ακτή. Παραδόξως, υπάρχουν διάφορες θέσεις εργασίας διαθέσιμες σε ρυμουλκά.
  8. Pump man: Η δουλειά αυτή ασχολείται με αγωγούς σε πλοία και υπεράκτια πλοία. Αυτή είναι μια εξαιρετικά υπεύθυνη δουλειά που απαιτεί τόσο σωματική όσο και διανοητική δύναμη.
  9. Wiper: Ο wiper βοηθά στη συντήρηση του πλοίου και βοηθά τους αξιωματικούς του πλοίου να εκτελούν διάφορες διαδικασίες. Αν και αυτή η καριέρα απαιτεί λιγότερα προσόντα, υπάρχει μεγάλο περιθώριο για μάθηση και ανάπτυξη.
  10. Διαχείριση θαλάσσιου περιβάλλοντος: Εάν είστε λάτρης του περιβάλλοντος και ανησυχείτε για την επιδείνωση της κατάστασης του παγκόσμιου περιβάλλοντος, τότε η διαχείριση του θαλάσσιου περιβάλλοντος είναι το σωστό για εσάς.