Υπάρχουν βουλευτές, γύρω στους 10, του Ελληνικού Κοινοβουλίου που αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο; Οι πολίτες ρωτούν!

Οι υγειονομικοί που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο και θα απομακρυνθούν από την εργασία τους θα εργαστούν κάπου αλλού ή θα τιμωρηθούν; Οι πολίτες ρωτούν!

Υπάρχει «συγχωροχάρτι», όμοιο με του Πάπα της Ρώμης που θα διανέμει στο εξής ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος; Οι πολίτες ρωτούν!

Υπάρχει διαφωνία Επισκόπων και Μοναχών στη στάση της Εκκλησίας έναντι της Πανδημίας και που θα οδηγήσει αυτή; Οι πολίτες ρωτούν!

Υπάρχει τρόπος καταγραφής του πραγματικού καθαρού εισοδήματος των μικρομεσαίων επαγγελματιών της Ελλάδας τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο για να δούμε αν είχε νόημα η στρατηγική της Κυβέρνησης; Οι πολίτες ρωτούν!

Υπάρχει νόημα σε επενδύσεις «με όλα αποκλειστικά δικά τους» τα οφέλη από την τουριστική αγορά; Εννοούμε τις all exclusive επενδύσεις. Οι πολίτες ρωτούν!

Η αγορά είναι ντουλάπι που μπορεί να ανοιγοκλείνει τόσο γρήγορα; Ακόμα και τα ντουλάπια φθείρονται. Οι πολίτες ρωτούν!

Πόσο κοστίζει σε ένα ΜΜΕ να καλύπτει έντιμα και καθημερινά τα Εθνικά Θέματα; Οι πολίτες ρωτούν!

Τι σημαίνει όταν τα τουρκικά αλιευτικά για να αποφύγουν τον «κακό καιρό» πιάνουν λιμάνι στα Κύθηρα; Κακός καιρός που παίρνει και τις σημαίες… Οι πολίτες ρωτούν!

Τελικά ο αγωγός ρεύματος είναι για ρευματοδότηση της Κρήτης από την Ελλάδα ή της Ευρώπης από την Κρήτη και την Πελοπόννησο; Οι πολίτες ρωτούν;

Αν η Καλαμάτα λαμβάνει από την «Δίκαιη Μετάβαση» της Μεγαλόπολης, δεν πρέπει να λάβει αντίστοιχα η Τρίπολη και η Σπάρτη; Οι πολίτες ρωτούν!

Ποιος αποφασίζει την χαμηλή ταχύτητα ανάπτυξης κάποιων νομών της Πελοποννήσου, έναντι άλλων; Πιστεύουμε όχι ο Νίκας. Οι πολίτες ρωτούν!

Τελικά ο Μητσοτάκης ελαύνει στην Πελοπόννησο γιατί Σαμαράς, Καραμανλής και Τατούλης διατηρούν ισχυρούς «πύργους»; Οι πολίτες ρωτούν!

Υπάρχει εμπλοκή κομμάτων σε υποθέσεις ναρκωτικών για τα «καλά παιδιά» στελεχών τους, που πέφτουν στα «μαλακά»; Οι πολίτες ρωτούν!

Πως είναι δυνατόν όσα εκατομμύρια πολιτών αρνούντο να φορέσουν μάσκα τον Μαϊο του 2021, τον Ιούλιο να εμβολιάζονται διότι έχουν βεβαιωθεί τελικά για τον ιό αλλά την ίδια στιγμή να καταργούν την μάσκα σε μια μέρα, ενώ ο ιός παραδέχονται ότι είναι εδώ; Οι, άλλοι, πολίτες ρωτούν!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις