ΕΛΛΑΔΑ. Προκαλεί τεράστια ερωτηματικά ο λόγος που μπορεί να έχει προκαλέσει αυτή την ενέργεια «φραγής» στο δικαίωμα ελεύθερης και δημοκρατικής έκφρασης των απόψεων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από το Instagram.

Προκαλεί, ωστόσο και τεράστιες αντιδράσεις από την πλευρά των 295.000 ακόλουθων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η ενέργεια του Instagram να κλείσει το account DPG7000, αποτελεί την πιο ηχηρή απόδειξη πως μόνο ως δίκτυο φιλοξενίας όλων των απόψεων δεν μπορεί να θεωρείται.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την πρώτη στιγμή που άνοιξε λογαριασμό στο Instagram έως και τη στιγμή που το DPG7000 τέθηκε εκτός λειτουργίας, πρέσβευε και εξέφραζε μόνο τις προσωπικές του απόψεις, στηρίζοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το δόγμα «Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια».

Απόψεις που φαίνεται να ενοχλούν πολλούς. Γι' αυτό και μένει να διευκρινιστεί αν το account DPG700 που διατηρούσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Instagram, έκλεισε από τους ίδιους τους διαχειριστές του συγκεκριμένου κοινωνικού Μέσου δικτύωσης, ή μετά από ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν από εσωτερικούς κύκλους που ενοχλούνταν, προφανώς, από τα λεγόμενα και τα γραφόμενα του κ. Γιαννακόπουλου.

Μέχρι όλα αυτά να ξεκαθαριστούν και να επαναλητουργήσει το αρχικό προφίλ του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενεργοποίησε νέο λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα με το προφίλ dimitrisgiannakopoulos7000, το οποίο ήδη μετρά μέσα σε ελάχιστες ώρες περισσότερους από 11.000 ακόλουθους.

Δείτε εδώ το νέο προφίλ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram

https://www.instagram.com/dimitrisgiannakopoulos7000/

Πηγή: NewsBomb.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις