Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σηματοδοτεί την ανάγκη σου να «κλειστείς στο καβούκι σου» ή/και να βρεθείς με... εντελώς δικούς σου ανθρώπους, αφού ο έξω κόσμος δείχνει αρκετά σκληρός για τα δεδομένα σου. Επιπλέον μπορεί να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν, αναζητώντας αλήθειες που κρύβονται πίσω από θρύλους και δεισιδαιμονίες.

Παράλληλα με τον Ερμή στον Ζυγό έρχονται... πληρωμές και δείχνει αναγκαίο το να κόψεις τα περιττά έξοδα.. Όσον αφορά δε αγορές και επενδύσεις το σοφότερο θα ήταν να μην κάνεις καμία κίνηση. Από την άλλη πλευρά μπορείς να απαλλαγείς από ότι δεν θέλεις πια, με το... αζημίωτο!

Ερωτικές Προβλέψεις

Το να ζήσεις τα συναισθήματά σου στο έπακρο είναι το πρώτο που μπορεί να σου συμβεί με τον Άρη στα μέρη σου κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να ανανεώσεις τους «όρκους» της επί… κλίνης! Αν πάλι είσαι μόνος/η κι έχεις την... τύχη να βρεθείς τετ α τετ με μια παλιά σου αγάπη ή με ένα πρόσωπο που διακρίνεται για την σοφία του, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να σε πιάσει το παράπονο για παρελθοντικές καταστάσεις.

Δες περισσότερα στο astrology.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις