ΕΛΛΑΔΑ. Ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού, και κατ´ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ´ επάγγελμα ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στο μοντέλο και στον σύντροφό του στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν κοντά 8 κιλά κοκαίνης.

Στον άνδρα ασκήθηκε επίσης δίωξη και για βία κατά υπαλλήλων καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Ποια είναι η 28χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι που συνελήφθη

Η 28χρονη Έλενα Πολυχρονοπούλου έγινε γνωστή από το Power of Love αλλά και από τις εμφανίσεις της σε μεσημεριανή εκπομπή άλλου μεγάλου καναλιού.

Μάλιστα, είχε γνωστοποιήσει στο κοινό και μία νέα επαγγελματική της δραστηριότητα στο κέντρο της Αθήνας, που αφορά σε επιχειρηματική κίνηση στο χώρο της εστίασης. Η 28χρονη έχει σπουδάσει σε δραματική σχολή αλλά και σε σχολή δημοσιογραφίας. Ιδιαίτερα δραστήρια είναι στα social media, όπου είχε χιλιάδες ακολούθους.

Πώς έγινε η σύλληψη της ίδιας και του συντρόφου της

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο σύντροφος της εντοπίστηκε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της 28χρονης, βαλίτσα μέσα στην οποία υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων.

Ο σύντροφος της παίκτριας προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Έπειτα σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, εντοπίστηκαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,1 γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 7.827,1 γραμμαρίων
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • δίκυκλη μοτοσυκλέτα
  • 3 συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις