«Όταν βγει απο τη φυλακή και πέντε και δέκα χρόνια να μείνει στη φυλακή, όταν θα βγει θα θελήσει να με αποτελειώσει», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, βγαίνοντας από τα δικαστήρια.

Η Ιωάννα που και σήμερα έδωσε το παρών στη δίκη για την σε βάρος της επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα, επέδειξε για μία φορά ακόμη αποφασιστικότητα, ενώ στη δήλωσή της προς τους δημοσιογράφους, κάλεσε την κατηγορουμένη να σταματήσει να παίζει θέατρο με τη νοημοσύνη της ίδιας, του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης.

Η δήλωση της Ιωάννας:

«Θέλω να πω για αυτό πληροφορήθηκα, ότι δήθεν εγώ γνωρίζω το λόγο που μου επιτέθηκε, ότι επειδή εκείνη τη στιγμή δεν είχα οπτική επαφή, μου είχε κλείσει την επαφή ο αστυνομικός και δεν είχε καλή ακουστική... Καλό θα ήταν να σταματήσεί να παίζει θέτατρο η κυρία, να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη μου και του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορα που βλέπουμε θύτες που προσπαθούν να διαχειριστούν την κοινή γνώμη. Είναι προφανές, ότι ακόμη και σήμερα παίζει θεταρο, δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας. Πιστεύω, πως όταν βγει απο τη φυλακή και πέντε και δέκα χρόνια να μείνει στη φυλακή, όταν θα βγει θα θελήσει να με αποτελειώσει».

Υπενθυμίζεται, ότι για πρώτη φορά σήμερα, η κατηγορούμενη, Έφη Κακαράντζουλα, εμφανίστηκε των δικαστικών Αρχών και ήρθε αντιμέτωπη με την εικόνα του θύματός της.

Λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα η δίκη διεκόπη για τις 5 Οκτωβρίου, ενώ νωρίτερα σημειώθηκε ένταση, με το θύμα, Ιωάννα Παλιοσπύρου, να ξεσπά εναντίον της γυναίκας που της κατέστρεψε τη ζωή ρίχνοντάς της βιτριόλι.

«Δεν θες να με κοιτάξεις, να με θαυμάσεις, ξέρω δεν τα πήγες τόσο καλά όσο ήθελες αλλά κάτι έχει γίνει. Ντρέπεσαι καθόλου; Μόνο να παίζεις θέατρο ξέρεις. "Κοριτσάκι μου", όπως μου έλεγες Δεν έχεις βάλει μυαλό εδώ και ένα χρόνο που είσαι μέσα. Εδώ θα μείνω δεν θα φύγω. Ό, τι και να κάνεις έχεις ξεφτυλιστεί», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις