ΕΛΛΑΔΑ. Η Ελλάδα αποχαιρετά σήμερα (27.10.2021) τη Φώφη Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών από καρκίνο. Οι εικόνες που εκτυλίσσονται στη Μητρόπολη Αθηνών είναι χαρακτηριστικές του σεβασμού στο πρόσωπο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, με την σορό της να έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα πριν την κηδεία της.

Με δάκρυα στα μάτια και με ένα λουλούδι στα χέρια, πλήθος κόσμου έσπευσε να αποτίσει φόρο τιμής στη Φώφη Γεννηματά. Άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους βρέθηκαν στην Μητρόπολη Αθηνών για να τιμήσουν μια αντίπαλο που πάλευε τόσο για το ΚΙΝΑΛ, όσο και για να νικήσει τον καρκίνο. Στενοί της συνεργάτες και φίλοι της με βουρκωμένα μάτια δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Φώφη Γεννηματά έφυγε τόσο πρόωρα.

Ιδιαίτερα όμως συγκινητική ήταν μια ζωγραφιά ενός μικρούς κοριτσιού, της 7χρονης Κατερίνας, την οποία και άφησε πάνω από το φέρετρό της Φώφης Γεννηματά. «Σ’ αγαπώ. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι», γράφει η 7χρονη Κατερίνα, η οποία επίσης έχει ζωγραφίσει λουλούδια και καρδιές για να αποχαιρετήσει την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις